Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> Tune Ups >> Content

Hvordan erstatte en Mustang PCV Valve

Den positive veivhusventilasjon ventil rolle i motorens utslipp er å trekke oppmålte mengder luft og uforbrente gasser fra veivhuset inn i inntak manifold slik at det kan resirkuleres inn i sylindrene og brent. PCV ventilen på Ford Mustang sitter på toppen av ventildekselet hvor uforbrente gasser har en tendens til å danne. Olje på ventilen dekselet rundt PCV ventil og maljen indikerer en ventil som ikke fungerer og må skiftes ut. Du trenger
ren klut eller butikk håndklær
Vis flere instruksjoner
en

Åpne panseret på dine Mustang og finn PCV ventil på baksiden av førersiden ventildekselet. PCV ventilen er en liten metallisk stykke med en passende på den på 90 grader til hoveddelen av ventilen. Den har en stor gummislange knyttet til det som går til inntak manifold.
2

tak i ventilen og trekk den rett opp og ut av ventilen dekselet. Ventilen sitter bare i en gummimaljen så det krever ikke mye innsats for å fjerne
3

tak i gummislange festes til armaturen på PCV ventil;. Dra rett tilbake og vri frem og tilbake for å fjerne det fra ventilen. Lå slangen til side for nå, og kast den gamle PCV ventilen.
4

Installer den store gummi slangen på den nye PCV ventil, presser slangen på ventilen sitter til den sitter helt på montering. Skyv den nye PCV ventil i maljen på toppen av ventilen dekselet, gjør at den setter seg på leppe støpt inn i ventilhuset.
5

Tørk bort olje utenfor ventil dekselet med en fille eller butikk håndkle. Lukk panseret på Ford Mustang.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/tune-ups/102363.html

Previous:
Next:

Tune Ups