Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> Tune Ups >> Content

Hvordan endre en Fuel Filter i en 1999 Plymouth Grand Voyager

The drivstoffsystemet på 1999 Plymouth Grand Voyager inneholder et filter som feller urenheter i gassen. Gassen strømmer gjennom drivstoffslanger og inn i drivstoffilteret beholderen. Gassen strømmer så gjennom det indre filter innsiden av beholderen. Den indre filter ' s fiber fjerne urenheter fra drivstoffet, rengjøring av gass som strømmer ut av dieselfilter og inn drivstoff sprøytebrukere. For å holde gassen forurensning-fri, må drivstoffet filteret skiftes ut mellom 40.000 og 50.000 miles. Du trenger
Jack
to bukker
dryppformen
rene filler
3/8-inch skralle
3/8-inch stasjonen stikkontakter

Vis mer Instruksjoner
en

Park i 1999 Plymouth Grand Voyager i et ventilert område og engasjere i nødbremsen.
2

Walk til baksiden av 1999 Plymouth Grand Voyager og helt skru av bensinlokket fra fill halsen på gasstanken. Tar hetten vil fjerne trykket i drivstoffilteret.
3

Jack baksiden av 1999 Plymouth Grand Voyager opp og sette bukker under de bakre jack poeng. Sakte slipper jack, slik at van sitter jevnt og sikkert på bukker.
4

Slide under passasjer-side bak på van bak dekk. Lokaliser brennstoff-filter som er montert til den øvre del av gasstanken. Denne type drivstoff filter har tre drivstoff linjer som kommer ut av det.
5

Plasser drypp fat under gasstanken i den generelle nærheten av dieselfilter. Ved hjelp av en ren klut, komprimere Drivstoffslangene på endene. Drivstoffslanger holdes til drivstoffilteret ved en plast klipp. Komprimering av den enden av brenselelementet linjen vil låse drivstoffledningen fra klemmen. Dra ut på drivstoff linjer. Gjør dette til alle de tre drivstoffslanger.
6

Fjern bolten fra drivstoffilter brakett med 3/8-inch skralle og en 3/8-inch stasjonen socket. Deretter trekker drivstoff filteret ut av holderen og sette den inn i dryppformen.
7

Plasser den nye drivstoffilteret inn i braketten. Skru fast bolten inn og stram den ned tett med skralle og socket.
8

Skyv alle tre drivstoff linjer på de aktuelle brennstofffilter porter. Hekt drivstoff linjer til de samme brennstofffilter porter som de ble hekta på på det gamle filteret.
9

Trekk dryppformen ut fra under bilen. Skru bensinlokket tilbake på påfyllingshalsen av gasstanken til det klikker. Deretter vrir om tenningsnøkkelen på og av fem forskjellige tider. Dra motoren på den femte tenningsnøkkelen. Inspisere det nye drivstoffilteret for lekkasjer mens motoren er i gang. Deretter slå av motoren.
10

Jack baksiden av 1999 Plymouth Grand Voyager tilbake opp og trekk jack skiller seg ut fra under bilen. Senk van tilbake til bakken og skyv jack ut.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/tune-ups/102436.html

Previous:
Next:

Tune Ups