Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> Tune Ups >> Content

Slik lader Automobile kjølemiddel

Lade bilens kjølemiddel vil gjenopprette kjølig luft til bilens air condition-systemet. Det vil imidlertid ikke løse eventuelle lekkasjer som forårsaker den lave kuldemedium, så dette kan bare være en midlertidig løsning. Selv om systemet er relativt full av kjølemiddel, kan en liten lekkasje føre til at noen air condition systemer for å stenge ned hvis det ikke er nok press. Det andre alternativet er å ha en profesjonell tekniker inspisere for lekkasjer. Han kan foreslå helt tømming av systemet deretter lade for en ny start etter reparasjon av en lekkasje. Du trenger
Kjøretøy
kjølemiddel
Hansker
Vernebriller
Vis flere instruksjoner
en

Rådfør deg med brukerhåndboken for å finne ut hvilken type kjølemiddel å bruke og om det er noen spesielle instruksjoner for lading systemet. Teknikken er uniform for de fleste biler.
2

Kjøp riktig kuldemedium. Brukerhåndboken vil indikere maksimum og minimum kjølemedium kapasitet for ditt kjøretøy.
3

Finn ladepunkt på bilens motor og skru av dekselet. Det er to koblingspunkter, men den lader man er nesten alltid større og utstyrt med et blått eller svart cap. Munnstykket på opplading kan vil bare passe den rette.
4

Slå på bilen din og la klimaanlegget kjøres på høy i flere minutter.
5

Don hansker og vernebriller, og deretter koble munnstykket til ladepunkt. Følg instruksjonene på kan for å låse den på plass.
6

Se måleren på kan vite når systemet er full. Du kan trenge mer enn én kan for å gjøre jobben. Hold kan oppreist til enhver tid slik at kjølemediet går inn i bilen som en gass, ikke en væske.
7

Vær tålmodig. Det kan ta opptil 15 minutter per kan for å lade systemet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/tune-ups/102269.html

Previous:
Next:

Tune Ups