Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> Tune Ups >> Content

Motor Slå Verktøy

Motor snu, et gammelt håndverk som har sett en reemergence, innebærer bruk av maskiner for å kutte og gravere intrikate mønstre på metall eller tre flater. Denne metoden kalles også guillochert. Geometriske mønstre kan oppnås ved å rotere en metall-overflate under et stasjonært skjæreverktøy. Det skjærende verktøy, referert til som en rose motor, engraves delikat overflaten, noe som gir et bredt utvalg av mønstre og effekter. Rett linje-type motorer kan kutte presise horisontale og vertikale flater. Motor dreiebenk

En rose motor dreiebenk har en spesialisert serie cams som roterer i et geometrisk mønster, drevet av en spindel. Metallet lager (brikken som skal kuttes) låses i dreiebenk headstock som pumper frem og tilbake. Frem og tilbake bevegelse kombinert med spesialiserte skivediameteren hoder som kan produsere swirls, symmetriske design og blomster mønstre. Aksjen beveger seg på bærere (en plattform) for repeterende kutt, lagdeling rader med samme design. Mønstrene kan endres av typen kutte øvelser brukes.
Headstock

headstock består av et hengslet mekanisme som beveger seg frem og tilbake mens du roterer på samme tid . Den bruker forskjellige rosett hjul, som fungerer som kammene og har forskjellige konfigurasjoner, for å manøvrere et kutteskjær eller slipeskive side til side eller frem og tilbake. Headstock og komponentene gjengi den konkrete utformingen som er kuttet eller preget på arbeidsstykket.

Lekter

bærere omfatter sengen eller plattform som holder headstock, den tailstock og skyve resten. De tidligste dreiebenker hadde bærere laget av tre. De senere modellene ble formet av jern, noe som gjorde dem dyrere.
Bakdokke

tailstock festes til enden av headstock, og fungerer som en justering ramme som gjør det mulig forskjellig størrelse biter av lager for å passe på dreiebenk bærer. Den har justerbare skruer som la det gå opp eller ned, avhengig av størrelsen på brikken blir kuttet.
Screw Pivot

Skruen dor, noen ganger kalt dreiebenk spindelen, glir så at arbeidsstykket kan beveges mot kutteren. Skruen dor kan tilpasse seg en swashplate å kutte skrå design, bruk en rosett hjulet for å forme bølgete linjer på en sylinder eller bruke en skrue tråd guide til mote små gjengene.
Drilling Spindel

Boringen spindel, formet som et langt skaft med en drill chuck på enden av den, kan øvelser enkelt hull, flere hull i unike mønstre eller kutte riflet design. Noen spindel verktøy har intrikate mønstre brukes til å skjære listverk. Jo enklere designet boring spindler bruke rett skaft øvelser for å kutte enkle linjer. Jo mer komplisert designet boring spindler kan kutte perler i tillegg til å kutte hull og ringer.
Kniven og øvelser

Kniven og øvelser kommer i komplette boksen sett. For rosen dreiebenk, knivene kommer i lange lengder som brukes som faste ett stykke verktøy, kalt slide-resten kuttere. Noen av de kortere kuttere har designelementer som må brukes med rullerende kutte rammer eller eksentriske kutte rammer. Øvelsene alle har koniske Shanks som kompis til individuelt håndlaget spindler.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/tune-ups/102521.html

Previous:
Next:

Tune Ups