Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> Tune Ups >> Content

Måter å få mer hestekrefter

Hvis du henger rundt ytelse garasjer lenge nok, vil du høre vanlig frase, "hestekrefter er dyrt!" Det er mye sannhet i det utsagnet, men hestekrefter også kan legges litt om gangen, med noen få store-billett unntak. Det finnes flere mindre modifikasjoner som vil produsere betydelige gevinster hestekrefter som ikke trenger å bli tilsatt alt på en gang. Luftinntak

Engines trenger å puste. De trenger oksygen for å brenne i en blanding av luft og bensin. Med økt luftinntak, det er mer oksygen til å brenne, noe som skaper hestekrefter. Noen mennesker rapport øker opp til 15 hestekrefter med en oppgradert luftinntak.
Eksos

Akkurat som en motor trenger å puste i, har det også å puste ut. Prøver å lage hestekrefter med en innsnevret eksosanlegg er som å ta en pust når lungene allerede er fylt, det bare virker ikke. Ved å øke diameteren og effektiviteten av eksos-systemet, gjør at motoren ikke blir kvalt på sitt eget utpust.
Ignition

En oppgradert tenningssystem gjør motoren til mer fullstendig brenne sin luft og drivstoff blanding. Dette resulterer i økt effektivitet og mer hestekrefter.
Supercharger eller turbolader

Kompressorer og turboladere legge betydelige mengder hestekrefter til en motor, 25 til 50 prosent mer. Både kraft komprimert luft inn i motoren for brenning, noe som resulterer i høyere motoreffekt. Siden du er stadig det meste fra luften, dette resulterer i større drivstoffeffektivitet også. Forskjellen mellom kompressorer og turboladere er den drivende mekanismen. En kompressor går utenfor selve motoren, mens den turbolader drevet av eksos. Den tidligere frarøver hestekrefter fra motoren til å skape enda mer hestekrefter, men sistnevnte ikke redusere hestekrefter til å kjøre turboladeren.
Resultatutvikling Chip

Nyere biler har en datamaskin, som dikterer alt om bilen, inkludert timing. Stock programmering er svært konservativ og etterlater betydelige mengder potensiell urealisert fordi produsentene sikter til motoren lang levetid. Dette potensialet kan tappes med en forestilling chip, noe som ofte resulterer i mer hestekrefter, dreiemoment og drivstofføkonomi.
Lystgass

Lystgass blander seg med luft og drivstoff til forårsake økt eksplosivitet i bilens forbrenning. Dette genererer betydelig mer hestekrefter for en rimelig kostnad. Men, som bensin, har lystgass etterfylling etter tømming, så med overdreven bruk, kan det bli dyrt. Lystgass setter også stor belastning på kjøretøyet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/tune-ups/102522.html

Previous:
Next:

Tune Ups