Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> Tune Ups >> Content

Slik installerer en Tennplugghette

tennplugg ledninger overføre elektrisk strøm fra bilens tenningssystem til tennpluggen sitter i forbrenningskammeret. Installere nye plugg ledninger mens du utfører en tune-up øker mengden av gnist levert til tennpluggene. Montering av nye plugg ledninger krever installasjon av en tennplugg støvelen på enden av ledningen. Feil installert tennpluggen boot fører til en svak gnist, noe som reduserer drivstofforbruket på bilen din. Du trenger
målebånd
Wire cutters
Utskifting ledninger
Benk skrustikke
Glidemiddel
Vis flere instruksjoner
en

Skjær tennplugg ledningen til ønsket lengde med en avbiter.
2

Skyv den avskårne enden av tennplugg ledningen inn i den enden av stripping /krimpetangen leveres med utskifting tennplugger ledninger. Skyv ledningen til slutten av ledningen seter i wire stripper.
3

Hold wire stripper /crimper i en benk skrustikke mens du lukker skrustikke kjevene. Lukk skrustikke kjevene til de stripper /crimper klikk lukket. Trekk ledning fra det lukkede verktøy for å fjerne isolasjonen fra utsiden av ledningen. Fjern verktøyet fra skrustikke. Åpne verktøyet til å fjerne den strippede del av isolasjon.
4

Skyv den smale enden av en tennplugg boot over strippet enden av ledningen. Skyv boot 03:57 inches forbi enden av ledningen
5

Sett en tennplugg kontakt -. Leveres med utskifting ledninger - over strippet enden av ledningen. Sett kontakten og ledningen inn i den pressing slutten av stripper /crimper. Lukk kjevene til skrustikke å crimp kontakten til ledningen. Fjern ledningen fra skrustikke. Åpne verktøyet til å fjerne den krympet tilkobling.
6

Skyv kontakten mot en fast gjenstand til å bøye kontakten på en 90-graders vinkel.
7

Påfør et smøremiddel til den delen av ledningen sitter mellom bøyd kontakten og tennpluggbeskytteren. Skyv tennpluggbeskytteren ned ledningen og over kontakten.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/tune-ups/102523.html

Previous:
Next:

Tune Ups