Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> Tune Ups >> Content

Auto Transmission Behandlinger

Selskaper som selger automatgir tilsetningsstoffer hevder at deres produkter vil redusere overføringen slitasje, fukt gamle sel og bidra til å forlenge livet til en overføring. Men ikke alle eksperter er enige om verdighet av disse produktene. En bulletin fra den amerikanske Transmission Rebuilders Association sier at bare profesjonelt nivå produkter tilgjengelig på en overføring verksted som kan reparere væske oksidasjon og skjær, gi ekstra varme motstand og nøytralisere syrer i overføring væske. Lubegard Automatic Transmission Fluid

Lubegard Automatic Transmission Fluid er markedsført som en overføring behandling med flere fordeler. Ifølge produsenten, forbedrer den evne til å håndtere overføring overoppheting omfatter å øke evnen til overføring væske for å overføre varme gjennom systemet. Det hevder også å lette tøffe skift og redusere drivverk tap. Det er noen ganger brukt av overføring verksteder som en måte å løse mindre problemer som involverer overføring ventiler som har blitt sittende fast i ventilen casing, eller med momentomformer clutcher rasling. Saab anbefaler at Lubegard Automatic Transmission Fluid brukes som en tjeneste løsningen å fikse en høy lyd som oppstår under lys throttle press med sine 9000 modell biler.
Zmax

Automotive Zmax produserer en overføring tilsetningsstoff som markedsføres for både automatisk og manuell girkasse biler. Selskapet hevder også at produktet vil bidra til å beskytte overføring av hybridbiler fra ytterligere slitasje.

I 2003 nådde Federal Trade Commission (FTC) en avtale med skaperne av Zmax enn påstander fra FTC at Zmax motor og girkasse tilsetningsstoffer ble markedsført ved hjelp av falske eller villedende påstander. Som en del av drakten, hevdet FTC de ZMAX produkter, inkludert sin overføring additiv var bare mineralolje med konditorfarge lagt. En ut-av-forlik tillatt Zmax å bruke bestemte krav i sin reklame og markedsføring, blant annet at det soaks inn i metall og reduserer friksjonen, oppgjøret også kreves at Zmax tilbyr refusjon til kunder som har kjøpt produkter før 31 januar 2001 <. br>
Slick 50

Automotive produkter selskap Slick 50 gir en behandling designet for å beskytte sendingene av høy kjørelengde biler. Ifølge selskapet, er additiv spesielt utviklet for biler med mer enn 50.000 miles. Additivet er markedsført for å hindre overføring lekkasjer forårsaket av gummi-tetninger og pakninger herding, og gjentatt utsettelse for høye temperaturer. Det lover også å bidra til å øke viskositet av overføring væske, stopp deler fra rubbing sammen og redusere grøsser.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/tune-ups/102565.html

Previous:
Next:

Tune Ups