Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> Tune Ups >> Content

Hvordan slå opp Idle på en Weber Carb

The Weber Selskapet er en av verdens mest berømte forgasser produsenter. Weber forgassere har blitt brukt på en rekke biler, fra Lamborghinis og Ferraris til Volkswagens. En del av det som gjør Weber forgassere så populært er deres enkle design, noe som gjør tuning dem lettere enn andre typer forgassere. Den tomgangsjusteringsskrue er en av de viktigste komponentene, som denne ene skruen bestemmer hvor mye drivstoff inn i motoren som det idles, og dermed bestemme tomgang. Heldigvis er skruen lett tilgjengelig, noe som gjør justering av tomgang enkel. Du trenger
Standard skrutrekker
Vis flere instruksjoner
en

Fjern luften renere å få tilgang til forgasseren. Weber forgassere har en gjenget tapp på toppen av forgasseren, over hvilke luftfilteret passer. Luftfilteret blir deretter holdt på plass med en eneste vinge-mutter, som ligger på midten av toppen av sammenstillingen. Vri vingemutteren ut av forsamlingen, og løft luften renere ut av forgasseren.
2

Finn tomgangsjusteringsskrue på gassen kobling. Den throttle linkage ligger på siden av forgasseren, og kan identifiseres ved å finne den lange metall våren som kroker på sammenhengen. I bunnen av trekkstengene, på den siden som er motsatt den av fjæren, er en enkelt vanlig skrue. Denne skruen bestemmer tomgang på forgasseren.
3

Vri tomgangsskruen med en standard skrutrekker i mot klokka bare til spissen av skruen ikke lenger kontakter gasspaken.
4

Vri tomgangsskruen en hel omdreining med klokken med skrutrekkeren for å nå grunnlinjen tomgang.
5

Start motoren og la den varmes. Hvis motoren ikke vil starte, slår tomgang skruen ytterligere 1/2 omdreining med klokken, og deretter forsøke å starte motoren igjen. Gjenta prosessen til motoren starter.
6

Vri tomgangsskruen med klokken i 1/2 omdreining med skrutrekkeren til motoren når ønsket hastighet. Etter at hver 1/2 omdreining, la minst 10 sekunder for å passere for motoren for å tilpasse seg den nye tomgang før du foretar en ny justering.
7

Senk luftfilteret over forgasseren er gjenger, stram montering vinge mutter på stud.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/tune-ups/102258.html

Previous:
Next:

Tune Ups