Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> Tune Ups >> Content

Hvordan endre Fuel Filter på en Holley Carb

Forgasseren var en av de første metodene for å injisere bensin inn i motoren på en bil, og brukes fortsatt i mange eldre biler på veien i dag, på grunn av sin enkle installasjon og lave kostnader sammenlignet med bensininnsprøytning. Men, hvis du mate dårlig drivstoff til en Holley Carb, kan du forvente at det å ha problemer på veien. Du må sjekke og endre drivstoff filter regelmessig for å oppnå best mulig ytelse. Du trenger
Flathead skrutrekker
Replacement drivstoffilter
Vis flere instruksjoner
en

Pop panseret og finn Holley forgasser. Denne befinner seg på toppen av inntaksmanifold, i midten av motoren. Å se det, må du kanskje fjerne luftfilter, så vri vingemutter som fester den til carb og sett den til side.
2

Følg drivstoff linje som forsyner forgasseren på passasjersiden ned til drivstoffilteret. Bruk vanlig skrutrekker for å fjerne slangeklemmer holder drivstoff filter på drivstoffslangen og trekk ut drivstoffilter.
3

Se etter pilen som leser "flyt" på siden av erstatning drivstoffilter, og skyv det på drivstoffslangen slik at pilen peker mot forgasseren. Stram slangeklemmene ved hjelp av en skrutrekker og sett luften renere hvis du tok det av.
4

Start bilen og se etter eventuelle lekkasjer på forbindelsen til drivstoffilteret. Hvis du ser noen, slå av bilen umiddelbart og trekk til slangeklemmene.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/tune-ups/102259.html

Previous:
Next:

Tune Ups