Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> Tune Ups >> Content

Hvordan erstatte tennplugger og ledninger i en 1996 Plymouth Voyager

Du bør endre plugger og ledninger på din 1996 Plymouth Voyager minst hver 60 000 miles for å opprettholde den beste ytelsen av motoren. Kjøp riktig sett med plugger og ledninger fra en auto-deler forhandler. Selv om du må gap noen ettermarkedet plugger før du installerer, kan du unngå dette ved å kjøpe de riktige plugger for van din. Vedlikeholde van selv for å spare betydelige kostnader i forhold til et servicesenter. Du trenger
Spark-stikkontakt
Ratchet
Dielektrisk fett
Vis flere instruksjoner
en

Løft panseret på Voyager din. Løft støtte stang og fest den på panseret.
2

Velg en plugin til å begynne med. Fjern bare en tennplugg av gangen for å unngå å forstyrre avfyring rekkefølge. Ta tak i toppen av gummi støvel på pluggen. Vri støvelen mens du trekker opp for å fjerne ledningen fra tennpluggen.
3

Følg pluggen ledningen til den motsatte enden. Ta tak i bagasjerommet på enden av ledningen og vri mens du drar opp for å fjerne ledningen helt. Match opp ledningen til en av samme lengde i sett med nye ledninger. Trykk på boot på distributør cap der du fjernet den første. Pluggen ledning vil klikke på plass.
4

Ta ut tennpluggen med en tennplugg socket og skralle. Kast den gamle pluggen. Sett den nye pluggen for hånd for å unngå kryss-threading. Trekk til tennpluggen med tennplugg socket og skralle.
5

Sett inn en liten mengde dielektriske fett i tennplugg slutten av tennplugg ledning boot. Trykk på boot på tennpluggen til den klikker på plass.
6

Gjenta prosessen på hver tennplugg og wire til du har erstattet dem alle. Lukk panseret når du erstatte alle plugger og ledninger.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/tune-ups/102402.html

Previous:
Next:

Tune Ups