Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> Tune Ups >> Content

Hvordan bytt tennplugger på en 2004 Pacifica

Bytt tennplugger i 2004 Chrysler Pacifica hver 60.000 miles for å holde motoren opererer på topp ytelse. Bør skiftes ut ledninger samtidig som pluggene, men det er ikke nødvendig dersom ledningene er nylig erstattet. I det siste, plugger gnist nødvendig gapping før du kan installere dem, for å sikre at de ville fyre riktig. De fleste plugger er nå solgt pre-gapped hvis du ber den presise plugger for bilen din fra en auto deler forhandler. Du trenger
Spark plug socket
Ratchet
Anti-seize compound
Dielektrisk fett
Vis flere instruksjoner
en

Løft panseret på din Pacifica og la den hvile på støtten stang. Lokalisere tennplugg ledninger på motorblokken, koblet til hver av tennpluggene.
2

Velg en plugg til å begynne med ikke å forvirre avfyring rekkefølge. Ta tak i gummi støvel over tennpluggen og vri det litt mens du drar opp for å fjerne det fra pluggen.
3

Fjern tennpluggen fra blokken med en tennplugg socket og skralle. Kast den gamle tennpluggen.
4

Smør gjengene på den nye tennpluggen med anti-seize compound, er forsiktig med å begrense det til gjengene. (Mange tennplugger er nå solgt forbehandlet med anti-seize compound Hvis din er pre-behandlet, hopper du over dette trinnet.).
5

Sett inn den nye pluggen for hånd for å få det i gang, og dette hindrer kryss threading pluggen. Trekkes til med tennpluggen socket og skralle.
6

Plasser en liten mengde dielektriske fett inne i støvelen på ledningen og trykk støvelen ned på toppen av tennpluggen. Vri det litt om nødvendig til den klikker på plass.
7

Gjenta prosessen på hver gjenværende støpselet før du har erstattet hver av tennplugger. Lukk panseret og prøvekjørt motoren for å være sikker på at den går på tomgang skal.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/tune-ups/102401.html

Previous:
Next:

Tune Ups