Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> Tune Ups >> Content

Hvordan erstatte EGR Ventil på en Acura

Skifte EGR ventilen på Acura motoren er en jobb som kan være ferdig i løpet av få minutter. Plassert på baksiden av Acura motoren like over inntaket manifold, er eksos (EGR) ventil ansvarlig for resirkulering av utslipp gasser tilbake gjennom motoren for å brenne av så mye av avgasser som mulig. Du kan erstatte EGR ventilen selv, slik at du sparer tid og penger. Du trenger
Åpen fastnøkkel
Stikknøkkel satt
Sparkel
Vis flere instruksjoner
en

løsne negative batterikabelen av Acura fra batteriet innlegget med en åpen fastnøkkel før du skifter ut EGR ventilen. Finn ventil på baksiden av motoren på toppen av inntak manifold.
2

Ta gummi vakuum slangen på siden av EGR ventil, skyve den av metall port for hånd. Fjern det elektriske ledningsnettet fra kontakten på toppen av ventilen, kobler du ledningsnettet for hånd.
3

Løsne boltene på undersiden av EGR ventil med en pipenøkkel og løfte ventilen av inntak manifold. Rydd vekk eventuelle gjenværende pakningsrester med en sparkel fra toppen av inntak manifold hvor ventilen satt.
4

Fest den nye EGR ventil og pakning til inntak manifold med bolter. Koble det elektriske ledningsnettet til toppen av ventilen, plugge den inn i kontakten for hånd.
5

Skyv gummi vakuum slangen på metall-porten på siden av EGR ventilen for hånd. Fest den negative batterikabelen til Acura batteriet innlegget med fastnøkkel.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/tune-ups/102486.html

Previous:
Next:

Tune Ups