Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> Tune Ups >> Content

Hvordan stiller jeg Timing på en 1969 Dodge Slant Six

Dodge produsert to skrå seks motorer i 1969: 170 og 225. Selv om begge motorene var relativt lite for tiden, gjorde de produserer respektabel makt for sin størrelse. Verken motoren har makt til overs, men slik er det av avgjørende betydning at timingen er riktig innstilt. Heldigvis gjør dette på hver motor er en grei jobb. Du trenger & Golf tee, blyant eller noe lignende instrument
Chalk
Hylsnyckel
Timing lys
Wrench
Vis flere instruksjoner
1

Trekk tynn gummislange av vakuum beholderen på siden av distributøren, og koble åpningen på tuppen av slangen med en golf tee, blyant eller noe lignende instrument.
2

Finn metall timing pekeren like over harmonisk balancer på forsiden av motoren.
3

Marker riktig timing punkt på timing pekeren med kritt. Tegn et kritt mark på 5-graders merket til høyre for "0" hvis motoren er en 170-kubikk-tommers motor med manuell girkasse. Tegn et kritt mark på 2,5 grader (til høyre for "0" og mellom den umerkede linje) hvis motoren er en 170-kubikk-tommers motor med automatgir. Tegn en kritt merke på "0" hvis motoren er en 225-kubikk-tommers motor med enten manuell eller automatisk girkasse.
4

Fest en pipenøkkel til bolten i midten av harmonisk balancer, og roter deretter balancer med pipenøkkel med klokken til en divot på kanten av den harmoniske balancer vises.
5

Mark divot på kanten av den harmoniske balancer med kritt.
6

Fest en timing lys til motoren, etter produsentens anvisninger. Instruksjonene vil kalle for en av timing lysets ledninger som skal festes til nr. 1 tennpluggen. The No 1 tennpluggen er ledningen nærmest fronten av motoren.
7

Kontroller at hver av timingen lysets ledningene går klar av motorens viftebladene, og slå av motoren på.
8

Rett timing lys i timing pekeren og trekk lysets avtrekkeren.
9

Observer timing lys belyse de to kritt merkene. Hvis kritt merkene ikke justere, må timingen justeres.
10

Løsne bolten i bunnen av distributøren med en skiftenøkkel, deretter sakte snu kroppen av distributøren inntil to krittet timing poeng justere under belysning av timing lys.
11

Slå av motoren, koble timing lys og stram distributør bolt.
12

Fest tynn gummislange til vakuum beholderen på siden av distributøren.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/tune-ups/102447.html

Previous:
Next:

Tune Ups