Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> Tune Ups >> Content

Hvordan sette Holley Air Fuel Skruer

Holley har vært å lage kvalitet drivstoffsystemer i over 100 år. Del av å bygge en kvalitet forgasser betyr å gjøre det allsidig og lett fleksibel for brukeren. Den beste måten å få mest mulig ut av din Holley forgasser er å tune den til behovene til motoren din. Dette vil skape en skikkelig luft til drivstoff blandingen og la motoren gå på topp ytelse. En måte å finjustere forgasseren er å sette luften drivstoff skruer. Selv om dette er ikke en vanskelig oppgave, krever det en forståelse av motoren og ytelse. Du trenger
Flat skrutrekker
Vakuummåler
Vis flere instruksjoner
en

Varm opp motoren til driftstemperatur. Dette vil variere avhengig av motor, men 160 grader "Vanntemperaturen bør være tilstrekkelig.
2

Finn manifold vakuum port sentrert på baksiden av forgasseren.
3

Koble en vakuummåler ved slipping slangen på manifold vakuum port.
4

Snu hver tomgangsblanding skrue i, en 1/8 til 1/4 omdreining. Sjekk vakuum lesing og holde justere hver skrue til du har oppnådd den maksimale vakuum lesing.
5

Reset tomgangsskruen til ønsket hastighet. Ifølge monteringsanvisningen funnet på Holley hjemmeside, "fortsetter frem og tilbake mellom tuning av tomgangsblanding nåler og tomgangshastighet skruer til liten endring er lagt merke til i manifold vakuum og tomgang er riktig." (Se referanser)

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/tune-ups/102247.html

Previous:
Next:

Tune Ups