Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> Tune Ups >> Content

BMW Melodi Informasjon

BMWs er kjent ikke bare for luksus deres, men også deres hastighet og samtidig opprettholde og maksimere komfort. For BMWs å forbli effektive transportmetoder, er betimelig optimaliseringer nødvendig. Noen mennesker kan føle at de kan utføre sin egen melodi, men det kan være best å ha en utdannet BMW mekaniker til å håndtere vedlikehold på grunn av den kompliserte natur BMW-motorer. Uavhengig av året av din BMW, de grunnleggende komponentene er de samme når du har en melodi. Ignition

For at din BMW til omsetningen skikkelig akselerere etter tomgang, kan tenning deler jevnlig må endres. Tennpluggene kontrolleres under hver melodi. Hver 30.000 miles, bør tennplugger endres på en BMW, ifølge BMW mekanikere. Tennplugger bistå med fart og akselerasjon. Tennplugg ledninger vanligvis ikke endres i samme intervall som tennplugger som de har en ny tidsramme mellom 50.000 til 100.000 miles. Distributøren caps og rotorer erstattes når tennpluggene er endret. Oksygen sensorer endres under en melodi fordi ikke bare vil en defekt oksygen sensor føre til at du mislykkes en utslipp test, kan de også kompromittere motorytelse og begrense drivstoffeffektivitet. BMW optimaliseringer krever deler som er av høyere kvalitet enn billigere produkter du kan finne et annet sted, noe som kan redusere den generelle kvaliteten på din BMW.
Filters

Oljefiltre hjelpe bevare motoren din og også holde motorolje ren. Oljeskift bør skje hver 3000 miles, men når du utfører en melodi vedlikehold tekniker vil automatisk sjekke for å finne ut om oljefilteret må endres. Luftfiltre ikke bare kontrollere kvaliteten på interiøret i bilen din, men også holde de indre mekanikken i bilen ren. En PCV ventil, drivstoff filter og overføring filter er også endret i løpet av en melodi for å forlenge levetiden av overføringen, og drivstoffilter bistår med å hindre steiling og hard start.

Radiator Slanger og Belter

Radiator slanger og belter er sjekket og byttet ut også. Under de fleste vedlikehold besøk, er slangene og regninger ofte oversett. Erstatte dem kan eller ikke kan være inkludert i prisen på en melodi. Drivstoff sprøytebrukere er erstattet hver 100.000 miles. Din mekaniker vil også sjekke dette under en melodi.
Hvor å gå for service

alltid gå til en BMW-forhandler eller mekaniker som har spesialisert seg på ikke bare service BMWs men også ved hjelp av autentiske deler som er spesialisert for BMWs.
Kostnader

Avhengig av hvor du befinner deg, kan du betale så lite som $ 100 for Melodi din og opp til flere hundre dollar . Kostnader er fastsatt ved å gå til din BMW-forhandler, konkurransen av BMW verksteder i ditt område og flere elementer som kan trenge å bli reparert.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/tune-ups/102319.html

Previous:
Next:

Tune Ups