Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> Tune Ups >> Content

Hvordan justere Vacuum Advance Timing

Riktig justering av et vakuum forhånd enhet er avgjørende for å sikre at en bilmotor går på sitt topp ytelse. Vakuumet forhånd mekanismen gjør distributøren for å variere den gnist timingen til å kompensere for belastningen og kravene til motoren. Under lett belastning på motoren, sylindrene brenne slankere og krever gnisten skal igangsettes tidligere for å oppnå optimal effekt. Vakuumet forhånd Enheten gir dette varierende gnist forhånd og forbedrer drivstofføkonomien og gassrespons gjennom hele driftsområdet av motoren. Du trenger
Distributør skiftenøkkel
Timing lys
Vakuummåler med lang slange
assistent eller medhjelper
Vacuum pumpe med manometer
3/32 unbrakonøkkel
Vis flere instruksjoner
en

Sett mekanisk timing av motoren. Koble fra og koble vakuum forhånd slangen til forhandleren og plugge slangen. Koble timing lys induktiv pickup til nr. 1 tennplugg ledning og koble strømledningene til batteriet i bilen.
2

Løsne distributør hold-ned bolt. Start motoren og la den varmes opp til normal driftstemperatur.
3

Snu distributør og bruke timing lys til at tidtakingen til bilprodusentens spesifikasjoner. De fleste biler har en etikett i motorrommet som viser timingen spesifikasjonene. Stram distributør bolt når alle justeringer er gjort. Rus motoren opp til 2000 rpm og har assistenten observere timing lesing på harmonisk balancer. Ta opp timing innstilling. Fjern vakuum forhånd slangen plugg og koble slangen til distributøren.
4

Fjern vakuum forhånd slangen på forgasseren. Koble den lenge spyles vakuummåler til forgasseren er vakuum forhånd port. Plasser vakuummåleren inne i kupeen på bilen på et sted der den kan leses av assistenten når bilen er i bevegelse. Sikre vakuummåleren slangen ikke forstyrrer noen opererer deler av motoren.
5

Drive bilen og har din assistent eller hjelperen oppmerksom på den maksimale mengden av vakuum som vises på måleren når motoren brukes ved normale motorvei-hastigheter.
6

Stopp bilen trygt, sett på parkeringsbremsen og slå av motoren. Koble timing lys induktiv pickup til nr. 1 tennplugg ledning og koble strømledningene til batteriet i bilen.
7

Koble vakuumpumpe med manometer til distributøren vakuum forhånd. Start motoren og har din assistent rev motoren opp til 2000 rpm. Pump vakuum opp til lesingen registrert under førerprøven i trinn 5.
8

Kontroller taktmerket på harmonisk balancer med timingen lys. Ta opp det totale forhånd vist på skalaen. Trekke fra denne lesningen verdien registrerte i Trinn 3. For eksempel: Hvis avlesningen i trinn tre var 35 grader, og lesing fra Trinn 8 er 42 grader, deretter 42 minus 35 er lik 7
9

Koble vakuumpumpe og sette inn en 3/32. unbrakonøkkel inn i porten på vakuum forhånd hvor slangen kobles. Det er en liten reguleringsskruen i vakuum forhånd. Drei skruen med klokken for å redusere vakuum forhånd og mot klokken for å øke forhånd. Gjenta trinn 8 og 9 til den totale forskjellen mellom den mekaniske forhånd og vakuum forhånd målinger er ca 10 grader fra hverandre. Vakuumet forhånd er nå satt for ti grader av forskudd ved normale highway driftsforhold.
10

Fjern vakuumpumpe og timing lys. Koble vakuum-forhånd slangen til forgasseren.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/tune-ups/102147.html

Previous:
Next:

Tune Ups