Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> Tune Ups >> Content

Quick Release Verktøy for Drivstoffledning

A quick-release verktøyet kontrollerer strømmen av drivstoff. Når en tekniker trekker ut av verktøyet, for eksempel, stopper strømmen av brensel på grunn av stengeventiler på både mannlige og kvinnelige deler av hurtig frigjøring verktøyet. Når en tekniker installerer mer enn én drivstoff linje, bør Drivstoffslangene bli installert med en mannlig-og-kvinne-tilkobling og en hunn-da-mann-tilkobling. En quick-release Verktøyet er laget av støpt sink med en Nikkelverk-belagt finish. Den har Viton o-ringer som har mer holdbarhet enn gummi-baserte o-ringer når petroleum berører dem. Disse beslag kommer i ulike typer ofte definert ved den mekanisme som teknikeren kan frigi dem. Button

Button-type beslag har knapper festet på dem at teknikeren presser å slippe montering. Disse knappene er på begge sider av montering, og må trykkes samtidig for å fungere skikkelig - dette er å sikre at de ikke tilfeldigvis kommer forskyves
Pinch
.

Pinch-type beslag har to finger faner som operatør klyper sammen før du slipper beslag. Hvem som helst kan fjerne beslaget ved å knipe den, men drivstoff linjen er usannsynlig å komme ut av stilling ved et uhell. Noen ganger har fanen to forskjellige plast holderen faner.

Enkelt fane

enkelt fane rask-release beslag har en fane at teknikeren kan dra for å frigjøre montering. Før du drar på flik, må teknikeren presse på utløseren. Trekke flik før du skyver på utløseren kan forårsake skade på fliken. Noen ganger må teknikeren å bruke en skrutrekker til å lirke ut på utløseren.
Sikkerhetslås

En quick-release verktøy noen ganger kommer med sikkerhetslås klipp som holder verktøy fra å komme ut av stilling ved et uhell. Med disse låsene, kan verktøyet trenger et spesielt verktøy for å løsne dem, slik at de ikke utilsiktet kommer ut av stilling. Før fjerning av verktøyet, skal teknikeren frigjøre trykket i systemet, da systemet er under konstant press selv når kjøretøyet ikke er i drift. Teknikeren må også koble fra batteriet før du fjerner quick-release verktøyet.
Fuel Clamp

Når du fjerner en drivstofftank, bør teknikeren bruker et drivstoff klemme som eliminerer Risikoen for en brennstoff lekkasjen. Drivstoffet klemme stopper flyten av drivstoff gjennom drivstoff linjen.
Plastic Retainer Ring

Noen hurtigkobling verktøy kommer som separate enheter som hjelper teknikere slipp raskt drivstoff linje uten å skade den. Disse kalles plast festeringen typer.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/tune-ups/102136.html

Previous:
Next:

Tune Ups