Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> Tune Ups >> Content

Hode moment Specs for små motorer

The Toyota 1.6L, Mazda 16.L og Volkswagen 1.8L er de minste motorene kjennetegnet av at bilprodusentene. Disse små motorer tilhører kupeer og kompakte biler. Toyota 1.6L 97ci V4

Boltene forbinder kamaksel til topplokket har ni fot-pounds av dreiemoment, og boltene som forbinder topplokk til motorblokken har 44 fot-pounds av dreiemoment. Boltene som forbinder eksosmanifold til topplokk har 18 fot-pounds av dreiemoment, og boltene som forbinder inntaket manifold har 14 fot-pounds av dreiemoment.
Mazda 1.6L 97ci V4

Boltene forbinder kamaksel til topplokket har 10 fot-pounds av dreiemoment. Boltene som forbinder topplokk til motorblokken har 58 fot-pounds av dreiemoment, og bolten koble til tennpluggen med topplokket har 15 fot-pounds av dreiemoment. Bolter og muttere forbinder eksosmanifold til topplokk har 31 fot-pounds av dreiemoment, mens boltene som forbinder inntaket manifold til topplokket har 16 fot-pounds av dreiemoment.

Volkswagen 1.8L 109ci V4

bærende caps forbinder kamaksel til topplokket har 15 fot-pounds av dreiemoment, og boltene som forbinder inntaket manifold til topplokket har 18 fot-pounds av dreiemoment. Nøttene forbinder eksosmanifold til topplokk har 18 fot-pounds av dreiemoment og boltene har 30 fot-pounds av dreiemoment. Tennpluggen kobles til topplokket har 18 fot-pounds av dreiemoment.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/tune-ups/102133.html

Previous: No
Next:

Tune Ups