Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> Tune Ups >> Content

Hvordan rense en Nissan MAF Sensor

The luftmassemåler på en Nissan er ansvarlig for å fortelle motoren datamaskin hvor mye luft som kommer inn i inntaket manifold, som i sin tur meter ut hvor mye drivstoff og gnist til å gi motoren. Hvis luftmassemåler blir skitten, må den renses, ellers vil det ikke lese luften riktig og kan føre til dårlig tomgang situasjoner. I dette tilfellet er prosjektet bilen en 2005 Nissan Maxima, men prosessen er lik for andre biler også. Du trenger
Phillips skrutrekker Vis
Mass air flow sensor renere
Mer Instruksjoner
en

Pop panseret og finn luftmassemåler, som er ligger like bak luftfilter boksen på førersiden av motorrommet, på inntaket tube. Løsne selen fra luftmassemåler bruke hendene.
2

Skru av luftmassemåler fra inntak tube og trekk den forsiktig ut av inntak tube.

3

Trekk hetten ut av luftmassemåler renere og sett plastrør som følger med den. Hold i sensoren ved selen-kontakt i den ene hånden og spray 10 eller 15 raske støt av massen luftstrømmen sensor koronarenseren i sensoren selv, som holder munnstykket ned til ikke mer enn ett sekund av gangen. Spray alle deler av sensoren, fra metall tappene på innsiden til plast rundt det, bare for å være sikker.
4

La sensoren lufttørke i ca 30 til 45 minutter. Når det er tørt, sett den inn i inntaket røret ved hjelp av skrutrekkeren og koble selen på plass igjen. Starte bilen og la den gå i noen minutter, bare for å være sikker på at den kjører riktig.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/tune-ups/102270.html

Previous:
Next:

Tune Ups