Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> Tune Ups >> Content

Weber forgasser Spesifikasjoner

De første Weber forgasser kits for Fiat biler ble produsert i 1920. Weber forgassere ble opprinnelig produsert i Italia av grunnleggeren Edoardo Weber. Webers prestasjoner inkluderer den første bruken av to-trinns dobbel-fat forgassere med to forskjellige størrelser venturis, en liten Venturi for lave hastigheter og en større Venturi for høy hastighet. Weber forgassere er markedsført i USA som Weber konvertering kits. Weber CJ Vintage Two-Barrel forgasser

Webers opprinnelige to-fat forgassere er kjent for å være allsidig, mye tilpasningsdyktig, lett installert og ha problemfritt vedlikehold. Dette Weber forgasser kan brukes på 232 gjennom 258 sekssylindrede motorer, og erstatter en ett-barrel forgasseren. De som installerer denne forgasseren kan forvente en økning på 10 prosent i dreiemoment og hestekrefter.
Weber YJ CJ To-Barrel forgasser

Denne to-barrel Weber forgasser kan være brukes på følgende motorer: den 1983-1988 YJ Wrangler og CJ og AMC 2,5-liter, 150 firesylindret motor. De som installerer denne forgasseren kan forvente en økning på 10 prosent i dreiemoment og hestekrefter. Denne forgasseren er ikke kompatibel med lager Jeep eksosanlegg og er laget utelukkende for racing og off-road bruk.
Weber YJ CJ Vintage forgasser
p Dette Weber to-barrel forgasseren vil fungere på 1972-1990 YJ Wrangler og CJ 258 sekssylindrede motorer og er en erstatning for en to-barrel forgasseren. Denne forgasseren er ikke kompatibel med lager Jeep eksosanlegg og er laget utelukkende for racing og off-road bruk.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/tune-ups/102549.html

Previous:
Next:

Tune Ups