Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> Tune Ups >> Content

Hvordan endre en Fuel Filter i en Chevy S10

The drivstoff filter på en Chevy S10 er lett å endre. Formålet med drivstoff filteret er å felle sedimenter fra å komme inn i motoren. Drivstoffet forlater gasstanken og går inn i drivstoffilteret. Filteret deretter feller sedimenter og frigjør drivstoff tilbake til drivstoff linje. Drivstoffslangen deretter bærer det rent drivstoff til motoren. Du kan bytte dieselfilter på Chevy S10 selv i ca 30 minutter eller så. Du trenger:
9/16 fastnøkkel
Oppsamlingspanne
New drivstoffilter
Vis flere instruksjoner
en

Skru av bensinlokket fra gasstanken å avlaste trykket fra drivstoffilter.
2

Finn drivstoffilter under førerhuset på lastebilen på førersiden. Drivstoffet filter vil være i en runde brakett under førersiden innsiden av rammen rail.
3

Sett fangsten fat under dieselfilter å fange overflødig brennstoff.

4

Fjern drivstoff linje med plast klippet ved å klemme hodet av plast klipp og trekke linjen tilbake på samme tid. Leppe av plastklemmen låst på drivstoffilter. Når du presse hodet av plast klippet, utgivelser det leppen og lar deg trekke drivstoff linjen tilbake fra drivstoffilter.
5

Fjern den andre drivstoff linje med en 9/16 fastnøkkel. Sett skiftenøkkel på hodet av drivstoff linjen og slår den mot klokken, og fjern drivstoff linje.
6

Skyv drivstoff filtrere ut av runden braketten. Chevy S10 har en rund brakett som holder drivstoff filter på plass. Kast drivstoffilter inn fangsten pannen.
7

Skyv den nye drivstoffilteret inn i den runde braketten.
8

Skyv drivstoff linje med plast klippet på drivstoff filtrere tube. Skyv drivstoff linjen rett på røret til plastklemmen låses på plass. Du vil føle plastklemmen når den låses på røret. Trekk deretter forsiktig tilbake på drivstoffslangen til å sørge for at den er låst.
9

Skru den andre drivstoff linje på drivstoff filter og skru den ned med 9/16 fastnøkkel.

10

Skru bensinlokket tilbake på gasstanken.
11

Vri tenningsnøkkelen på og av tre ganger for å tilføre drivstoff filter. Deretter dra motoren rundt.
12

Inspiser drivstoffilteret og drivstoff linjer for å sørge for at de ikke lekker. Deretter slå av motoren.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/tune-ups/102349.html

Previous:
Next:

Tune Ups