Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> Tune Ups >> Content

Hvordan lage en hjemmelaget Turbo

Ytelse er proporsjonal med mengden drivstoff og luft som strømmer inn i sylindrene. For å øke effektiviteten og kraften av et kjøretøy, kan en turbolader systemet skal installeres. Dette systemet fungerer ved å skyve mer luft inn i sylindrene for å øke effektiviteten og kraften til et kjøretøy. Den ekstra luft i sylindrene gjør at mer brennstoff for å bli lagt til å øke kjøretøyets hastighet. Selv om en turbolader system kan kjøpes og installeres, kan det være mer kostnadseffektivt å bygge din egen. Du trenger
turbolader
Turbo montasjeflens og brakett
Eksos slange
Målebånd
Sveising materialet
Silikon slangeføringskoblinger
Olje koblinger, rør og adaptere
Skrutrekkere
Sockets
låseskivene
Vernebriller
Vis flere instruksjoner
en

utføre noen undersøkelser for å finne ut hvilken type turbo passer best for kjøretøyet. Forskning andre biler med tilsvarende motorer for å etablere hvilken turbo system vil være best for din bil.
2

Kjøpe Turbo som du har bestemt deg, med riktig turbo montering flens og brakett som fungerer med turbolader .
3

Mål størrelsen på turbo utblåsing og turbo kompressor utløp. Kjøp rør som er samme størrelse som den turbo utblåsing og ekstra slange av samme størrelse til turbo kompressor utløp.
4

Bruk montasjeflensen og brakett for å feste turbo på motoren. Turboladeren bør plasseres med kompressor utløp mot inntak manifold, samt plassert nær eksosmanifolden.
5

Place en av endene av eksos slangen inn i eksosmanifolden uttak og andre enden til montasjeflensen. Sveis begge endene av slangen til uttaket og flens for å sikre tilkoblinger.
6

Bruk eksosrøret størrelse til kompressoren stikkontakten for å koble kompressoren uttaket til inntak manifold.

7

Fest eksosrøret med silikon slangeføringskoblinger.
8

Bli den ene enden av turbo olje fôr til turboladeren olje-in line. Fest ledig slutten av oljen fôr til bilmotoren høytrykks olje montering.
9

Fest turbolader olje renne linje til bilen motorens bunnpanne. Du kan installere en mottaker plugg på toppen av bunnpannen eller legge linjen direkte til bunnpannen.
10

Tune bilens drivstoff kurve med opplysningene på turboladeren. Avhengig av situasjonen, kan det hende du må installere en mekanisk brenselanrikningssystem å hjelpe til å kontrollere motoren.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/tune-ups/102611.html

Previous:
Next:

Tune Ups