Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> Tune Ups >> Content

Bil Inspection Tools

Bruk bil inspeksjon for å fastslå om kjøretøyet er i gang i topp stand, sjekk for sikkerhet og utføre enkle spare penger vedlikeholdsoppgaver. Ta disse verktøyene med deg for å grundig undersøke noen bil før du kjøper den, for å søke etter problemer i vanskelige-å-se områder og se etter feil som er vanskelig å oppdage uten riktig utstyr. Dekk mønsterdybde Gauge
Har et dekk mønsterdybde måler hendig til alle tider.

Denne måleren er en liten og billig hånd verktøyet tilgjengelig fra auto deler butikker. Den måler dekkets slitebane ved hjelp av en sonde ned i sporet. Grooves som er for grunt er farlig når du kjører på glatt underlag, som våte veier. Den grooves kanal vannet ut av veien mens de resterende dekk overflaten fatt på veien, få trekkraft. Opprettholde tilstrekkelig mønsterdybde er en viktig faktor for sikker kjøring, samt et juridisk krav. De fleste amerikanske stater krever en minimum mønsterdybde på 2/32 inches. Hvis en månedlig sjekk avslører ulike groove dybder på hvert dekk, indikerer dette ujevnt dekktrykk, eller dypere problemer, som hjul som er ute av stilling og slitte styring eller suspensjon komponenter.
Air Pressure Gauge

Kontroller lufttrykket i dekkene ukentlig.

En trykkluftmåler plugges inn i ventilen brukes til å blåse dekk og gir et trykk lesing som sjekkes mot kjøretøyets spesifikasjoner. Digitale versjoner er billig og liten nok til å skli inn i en hanskerommet. Under-oppblåst dekk er en felles faktor i dekk feil, forårsaker overdreven drag på veien, økt drivstofforbruk og problemer med håndteringen. Under-oppblåst og over-oppblåste dekkene slites ut raskere enn de sjekket på en ukentlig basis og vedlikeholdes på riktig trykk.
Lommelykt
Bruk en lommelykt for å se etter lekkasjer i mørket.

En visuell inspeksjon av de indre områdene av en bil, bruke en lommelykt avslører skjult rust (for eksempel under tepper og seter) som går ubemerket på grunn av dårlig innvendig eller utvendig belysning. Hvis reparert i tide, betyr dette rust ikke true bilens "levetid", og koster mindre å reparere. Ved hjelp av en lommelykt, helst en kraftig "tight beam" type, også sjekke undersiden av en bil for olje, bremsevæske eller overføring lekkasjer og rust skader.
Mirror
Bruk et speil for å se etter lekkasjer i disse vanskelige å se steder.

En liten håndholdt speil brukes til å inspisere vanskelig å se områder som eksosrør, understell og katalysator, eller noe som normalt krever en bil for å bli heist opp på en rampe. Hvis krabbe under en bil for å sjekke komponentene er uaktuelt, eller at bilen har tilstrekkelig klaring for å tillate dette, vil et speil viser de fleste av områdene som krever inspeksjon. Vær spesielt oppmerksom på motoren området, på jakt etter lekkasjer indikerer en tur til verksted er nødvendig. Dette er en spesielt nyttig rutine før du tar en lang tur, siden det avslører noen alvorlige problemer som lekkasjer og store korrosjon.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/tune-ups/102403.html

Previous:
Next:

Tune Ups