Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> Tune Ups >> Content

Hvordan sette Timing for en 383 Mopar

The Mopar 383-motoren var tilgjengelig på Chrysler Windsor og Saratoga i 1959 og 1960. Det motoren ble også installert i andre Chrysler biler 1960-1971. Mopar står for motor deler delingen av Chrysler. Motorene er ofte brukt for racerbiler og er generelt prestasjonsorienterte. Du bør regelmessig sjekke tenningen timing av den klassiske Mopar motor for å holde den fra å brenne ut eller bli foreldet. Den Mopar 383 har en normal tenning timing av 10 grader før øvre dødpunkt (BTDC), men du kan justere timingen til dine preferanser. Du trenger
Timing lys
Wrench
Hjulklosser
Vis flere instruksjoner
tidtakingen
en

Park bilen i et område vekk fra trafikken. Slå av motoren og alt tilbehør og utstyr.
2

Sett giret i fri og sett på nødbremsen. Blokker hjulene. Start motoren og la den varmes, og nådde en inaktiv hastighet på 450 rpm.
3

Kontroller at nødbremsen er fast engasjert før du går ut av bilen og åpne panseret.

4

Koble timing lys røde klippet til plusspolen på batteriet før du kobler den svarte klemmen til minuspolen. Koble timing lys til nummer én tennpluggen og viktigste Veivakselremskive.
5

Shine timingen lys på veivakselen skivene og topplokk. Observere hvor taktmerket faller ved å se på den viktigste veivakselen skivene. Hvis tenningen timing er satt til en ideell tenning timing, fjern timing lys, lukk panseret og slå av motoren. Hvis ikke, gå videre til neste trinn.
6

Finn distributøren lock-down bolt, som vanligvis er plassert på bunnen av fordelingsskap. Løsne bolt med en skiftenøkkel og koble distributør vakuumslangen fra fordelingsskap. Du kan nå justere tenning timing.
7

Roter distributør for hånd til taktmerket på hovedsiden Veivakselremskive faller i timing nivået du ønsker. Ti grader BTDC anbefales. Du bør ikke avvike for langt fra dette, ellers risikerer du å skade motoren.
8

Koble distributør vakuum slangen til fordelingsskap og stramme lock-down bolt. Fjern alle timing lys tilkoblinger og lukk panseret.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/tune-ups/102227.html

Previous:
Next:

Tune Ups