Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> Tune Ups >> Content

Hvordan kan jeg koble opp Spark Plug Wires til en 1990 Ford 351?

Den 351 kubikk-tommers V-8 motor, som ble introdusert i Ford-biler i 1969, sist ble brukt i noen 1995 Ford-modeller. Den 351 kom da Ford besluttet at de trengte en motor å bygge bro over gapet mellom 302 og 390 V-8s. I 1990, 351 V-8 ble benyttet i Ford F-serie lastebiler. Alle motorer har en spesiell tenning rekkefølge, noe som betyr at de tennplugg ledninger må kobles riktig eller motoren kan kjøre omtrent eller ikke i det hele tatt. Vet hvordan du skal koble til den tennpluggene for å holde 351 knirkefritt. Du trenger
Spark plug ledning satt
Vis flere instruksjoner
en

Åpne panseret. Lokaliser distributøren på toppen av motoren på forsiden av motorrommet. Nå, finn tennplugger som stikker ut fra hver side av motorblokken, fire per side
2

Undersøk plugg plugg ledninger, som det finnes fire forskjellige lengder:. Lange, middels, korte, og korteste .
3

Merk at tennplugg ledninger har en rett støvel i den ene enden som kobles til en tennplugg og en vinklet støvel i den andre enden som festes til en kontakt på toppen av distributør. Koble til en av de lange ledningene fra tennpluggen sett i det bakerste tennpluggen på passasjersiden. Koble den andre enden av ledningen til kontakten merket "4" på distributør. Trykk ned i støvlene i begge ender for å sørge for at de er helt på plass, og klikker på plass.
4

Koble den tredje tennpluggen fra fronten på passasjersiden av motoren til antall "3 "kontakt på fordeleren på samme måte. Bruk en av de korte ledninger for denne tilkoblingen.
5

Fest korteste tennplugg ledningen til den andre tennpluggen fra fronten på passasjersiden til tallet "2" kontakt på fordeleren. Nå feste en middels ledning fra fronten tennpluggen på passasjersiden til tallet "1" distributør kontakt.
6

Fest en middels ledning fra bakerste tennpluggen på førersiden til antall " 8 "distributør kontakt. Koble den tredje tennpluggen tilbake på førersiden til antall "7" kontakt med en lang ledning.
7

Koble den andre tennpluggen tilbake på førersiden til antall "6" distributør kontakt med en medium wire. Koble fremre tennpluggen på førersiden til antall "5" kontakt med en kort ledning. Trykk ned på begge ender av hver ledning for å sørge for at de er helt på plass. Lukk panseret.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/tune-ups/102461.html

Previous:
Next:

Tune Ups