Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> Tune Ups >> Content

Hvordan erstatte Chevy Cavalier Spark Plug Wires

Endre tennpluggene på din Chevy Cavalier kan forbedre drivstofføkonomien, riktige misfires og øke ytelsen til motoren din. Tennplugg ledninger som er slitt, sprukket eller har skader på dem, kan bli ineffektiv og føre til at motoren i bilen din til å kjøre svært dårlig. Hard starter, drøye og dårlig drivstofføkonomi er alle symptomer på svak gnist forholdene i tenningssystemet. Du trenger
Wrench satt
Dielektrisk fett
Vis flere instruksjoner
en

Locate den negative batterikabelen på Cavalier. Fjern bolten fra batteriet kabelen enden med en skiftenøkkel og fjern kabelen. Isoler kabelen fra batteriet terminalen mens du arbeider.
2

Velg den lengste tennplugg ledningen på motoren og ta det fra spolen pack. Ta tak i ledningen ved oppstart og trekk den rett av.
3

Følg ledningen til den motsatte enden, der den festes til tennpluggen. Ta tak i boot, slå den et par ganger for å løsne den og dra ledningen av tennpluggen. Finne matchende lengde ledningen i sett med nye tennplugg ledninger, plassere en liten mengde dielektrisk fett i støvlene og installere dem ved å skyve begge støvlene på plass.
4

Flytte til neste wire og gjenta prosedyren, fortsetter gjennom alle fire plugg ledninger før de har alle blitt endret. Kast de gamle plugg ledninger.
5

Installer den negative batterikabelen på minuspolen og stram bolten med en skiftenøkkel. Start motoren og kontroller at den kjører riktig.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/tune-ups/102388.html

Previous:
Next:

Tune Ups