Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> Tune Ups >> Content

1966 Mustang optimalisering Spesifikasjoner

The 1966 Ford Mustang hadde et bredt utvalg av motor valg. Mens spesifikke tuneup spesifikasjonene variere basert på inkluderte alternativer og kjøreforhold, er det grunnleggende aktiviteter som gjelder for hver 1966 Mustang. Når de riktige vedlikeholdsrutiner følges, kan 1966 Mustang fortsette å levere år med pålitelig ytelse. Mange velger å gjøre melodi seg til å sikre en god jobb og spare penger. Men hvis du er usikker på dine ferdigheter, kan du se en sertifisert mekaniker. Den deler

fleste deler til en 1966 Mustang melodi innebære tenningssystemet. Disse delene omfatter distributør cap og rotor; breaker poeng og kondensator, tennplugger, tennplugg ledninger, og coil ledningen, som er inkludert i en ny tennplugg ledning sett. Brukerveiledningen vil diktere den maksimale intervall disse delene kan brukes før du bytter dem. Hyppigere erstatning kan føre til økt pålitelighet og effektivitet. Når delene er erstattet, er bruken av komponenter med høy kvalitet som oppfyller eller overgår de opprinnelige Ford spesifikasjonene sterkt anbefalt.
Utskiftningsprosedyrene

Før du begynner, sørg å ha en detaljert service manual og alle reservedeler på hånden. Marker distributør cap på det stedet der # 1 sylinder tennplugg ledningen festes. For ekstra forsikring, merk hver tennpluggen og tilsvarende distributør cap beliggenhet med sylinder tall. Koble fra tennplugg ledninger bare fra hetten på dette punktet. Ta av lokket og rotor, på jakt etter slitasje og sot på kontaktene. Fjern poeng og kondensator, på jakt etter slitasje på poeng. Installer de nye distributør delene i omvendt rekkefølge, i henhold til produsentens anbefalinger. Deretter fjerner hver tennpluggen en om gangen, erstatte tilsvarende tennplugg (verifisere en riktig tennplugg gap) og installere ny tennplugg ledningen på tennpluggen og distributør cap. Ved å erstatte hver tennplugg ledning og tennpluggen sekvensielt, er sjansene for en tennplugg ledning feil installert eller feil tenning avfyring orden er praktisk talt eliminert.
The Tuning Justeringer

p Med alle deler montert i henhold til Fords anbefalinger, start motoren, vier oppmerksomhet til hvordan det går og idles. Kontroller at tenningen timing er fortsatt innenfor spesifikasjonen for den nylig installerte deler med en timing lys. Hvis en turteller er tilgjengelig, setter motoren tomgang i henhold til Fords spesifikasjoner. Når tenningen og tomgang er riktig innstilt, justere forgasseren blanding skruen (e) mot en mager tilstand (skru med klokka) til feiltenning oppstår, og deretter reversere blanding skruen (s) en kvart omdreining eller gradvis til tomgang kvaliteten er tilfredsstillende . Ifølge 1966-standarder, er Ford Mustang klar for mer pålitelige miles. Husk at med dagens utslipp kontroll krav, kan du bli pålagt å finjustere motoren for å oppnå riktig utslipp ytelse, og dette kan kreve hjelp av en sertifisert mekaniker.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/tune-ups/102517.html

Previous:
Next:

Tune Ups