Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> Tune Ups >> Content

Hvordan justere en Edelbrock Carb

Når du finner ut at Edelbrock forgasser kjører grov, er det tid for en justering. Forgassere som ikke er justert riktig kan føre til dårlig gass kjørelengde og forårsake motordeler til å slites ut raskere. De Edelbrock forgasser justering skruer er veldig tilgjengelig, noe som betyr at du kan justere forgasseren på bare noen få minutter. Ved å gjøre jobben selv, vil du spare tid og penger det ville koste å ha en mekaniker gjøre jobben for deg. Du trenger
skrutrekker
Vis flere instruksjoner
en

Finn de to justeringsskruene i fronten av forgasseren under Edelbrock navneskilt.
2

Start bilen og la den varmes opp i ca fem minutter. La bilen tomgang mens du justerer forgasseren.
3

Vri justeringsskruen på venstre side av forgasseren mot klokken med en skrutrekker til det er helt åpne. Vær forsiktig så du ikke skru det så mye at det kommer ut av forgasseren.
4

Vri justeringsskruen på høyre side av forgasseren klokken med en skrutrekker til den er helt lukket. Du vil føle en svak motstand når skruen er stengt.
5

Åpne høyre side justeringsskruen ved å vri den 2-1/2 komplette rotasjoner mot klokken med en skrutrekker. Lukk venstre side justeringsskruen ved å vri den med klokken med en skrutrekker til du kjenner motstand, og det er helt lukket.
6

Slå den venstre skruen 2-1/2 komplette rotasjoner mot klokken med en skrutrekker for å fullføre justering av forgasseren. Slå av motoren.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/tune-ups/102472.html

Previous:
Next:

Tune Ups