Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> Tune Ups >> Content

Hvordan måle Tenningsinnstilling

Den enkleste måten å måle tenning timing er med induktiv timing lys, en spesialdesignet strobe-type lys som klemmer til nummer én tennpluggen og blinker for å belyse et merke på biler svinghjulet. Tenningshastigheten innstillinger er basert på antallet av grader av et stempel med reise, før den når toppen av sitt slag. Tidspunktet vil variere mellom motorer og du må se opp de riktige innstillingene for din bil for å vurdere om den aktuelle innstillingen er riktig. Du trenger
induktiv timing lys
Vis flere instruksjoner
en

Locate timingen plate, montert like over bilens svinghjulet. På de fleste biler dette ligger på passasjerene side av motorrommet.
2

Koble strømledningen fra timing lys og fest de positive og negative ledningene til timing lys strømkabel til den respektive positive og negative batteripolene.
3

Fest timing lysets induktiv klemme til nummer én tennpluggen. Vær sikker på å ordne ledninger slik at de ikke vil bli fast i viften eller belter når motoren startes.
4

Start kjøretøyet og koble strømledningen til lyset. Peke lyset i timing plate og skru på lyset. Som lyset blinker vil det lyse opp timing merke på svinghjulet som den sender plate, indikerer antall grader BTDC (før øvre dødpunkt) tidtakingen er satt til.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/tune-ups/102589.html

Previous:
Next:

Tune Ups