Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> Tune Ups >> Content

Hvordan erstatte en 2001 Miata Fuel Filter

Skifte dieselfilter på en bil bør gjøres med jevne mellomrom, men å endre det på en Mazda Miata kan være litt av et ork. Det er fordi ikke bare er det vanskelig å få tilgang, men det er også lett å bryte i prosessen. Det tar litt forsiktig arbeid å gjøre denne jobben riktig, men når du har, vil bilen kjører bedre enn noensinne. I dette tilfellet er prosjektet bilen en 2001 Mazda Miata, men prosessen er lik for andre biler også. Du trenger
Jack
Jack står
Tenger
Flat skrutrekker
Phillips skrutrekker
Drensvannsoppsamler
Replacement drivstoffilter
Vis flere instruksjoner
en

Løft bilen ved hjelp av jekken og fest den på bukker. Dobbeltsjekk at kjøretøyet er sikret før krabbe under den.
2

Pop gassen døren og åpne gasskappe, og deretter sette den til side. Finn den store gule pluggen under rattstammen. Start bilen, og mens det er tomgang, trekker selen. Bilen vil da stall ut. Vri tenningen til "Off" posisjon og sett pluggen.
3

Slide under passasjersiden bak på bilen ved gassen døren og finn drivstoffilter dekselet. Dette er ved siden av tanken og er festet med plast Phillips hodeskruer. Bruk en Phillips skrutrekker for å fjerne dekselet så sette den til side.
4

Still et avløp pan under filteret. Bruk tang til å trekke tilbake slangeklemmer på drivstoff filter for å frigjøre drivstoff linjer. Hvis dieselfilter har blitt erstattet før, kan det bruke en annen type slangeklemme så bruk en flat skrutrekker om nødvendig. Deretter trekker de Drivstoffslangene vekk fra filteret og ta ut filteret fra bilen.
5

Monter det nye filteret på drivstoff linjer ved hjelp av en tang eller en flat skrutrekker. Start bilen og se etter lekkasjer. Hvis det er ingen, montere drivstoffilter dekselet ved hjelp av Phillips skrutrekker og senke bilen ut av bukker med jekken.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/tune-ups/102303.html

Previous:
Next:

Tune Ups