Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> Tune Ups >> Content

Hvordan erstatte den Upstream Oxygen Sensor i en VW Cabrio

Hvis du opplever en grov-kjører motor, back-skyting og dårlig drivstoff kjørelengde fra din VW Cabrio og tjenesten motoren snart lyset har skjermer, har bilens datamaskin skannet til fastslå problemet. Disse symptomene er vanlige i biler som har en sviktende oksygen, eller O2, sensor. Din Cabrio har to O2 sensorer i systemet, en oppstrøms for katalysatoren og en nedstrøms av det. De er begge endres med de samme metodene og kan gjøres i din innkjørsel eller garasje med grunnleggende håndverktøy. Du trenger
Jack
Jack står
O2 sensor socket
Ratchet
Vis flere instruksjoner
en

Plasser en jekk under den fremre enden av Volkswagen Cabrio og heve bilen før du har det høyt nok til å arbeide under. Plasser en bukker under bilen for å støtte bilen mens du arbeider.
2

Finn oppstrøms oksygensensor i eksosrøret bare frem av katalysatoren. det er tredd inn i eksosrøret og har et ledningsnett pigtail koblet til den.
3

Følg ledningene fra O2 sensoren tilbake til kontakten på bilens ledningsnett. Slipp låsetappen på tilkoblingen og trekke de to delene fra hverandre.
4

Fjern O2 sensor fra eksosrøret med en oksygen sensor socket og skralle. Spinn sensoren ut av røret vri den mot klokken til utgivelsen klarner trådene.
5

Installer den nye sensoren inn i eksosrøret og vri den med klokken med en skralle og O2 sensor socket deretter dreiemoment sensoren til 37 fot-pounds med en momentnøkkel. Ikke bruk tråden skap eller anti seize compound på trådene da det kan skade sensoren.
6

Koble pluggen på den nye O2 sensoren inn i ledningsnettet kontakten på bilen. Vær sikker på at de to delene låses sammen eller forbindelsen kan være uberegnelig forårsaker varierende målinger fra sensoren.
7

Løft fronten av bilen med jekken igjen og fjerne bukker fra under rammen . Senk bilen nøye til bakken med jack. Prøvekjør bilen for å bekrefte suksessen til reparasjon.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/tune-ups/102281.html

Previous:
Next:

Tune Ups