Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> Tune Ups >> Content

Hvordan erstatte en Subaru Timing Belt

Tidspunktet belte er en kritisk del av en bilmotor. Registerreim styrer timingen av motorens ventiler. Timing belter må skiftes med anbefalte intervaller for å hindre svikt. Hvis en timing belte svikter under bruk, vil det føre til store skader på motoren. Sørg for å kontrollere at merke og modell bruker en timing belte. De fleste moderne Subarus bruke en timing belte, men noen modeller bruker kamkjeder eller timing tannhjul. Brukerveiledningen vil angi når du skal skifte beltet i planlagt vedlikehold delen hvis bilen har en timing belte. Du trenger
Justerbar metriske pipenøkkel
Veivakselremskive skiftenøkkel
veivaksel sprocket
Vis flere instruksjoner
en

Fjern radiator vifte, klimaanlegg fan og tilbehør remdeksel. Fjern dynamo og A /C drivreimer. Ta av air-condition kompressor stasjon beltestrammeren.
2

Fjern skivene bolt og låse veivakselen med en Veivakselremskive skiftenøkkel. Fjern Veivakselremskive, venstre side remdeksel, høyre side remdeksel og front remdeksel. Hvis du har en manuell girkasse, fjerne Registerreim guide.
3

drei veivakselen og rett justeringsmerkene på veivakselen og venstre og høyre kamaksel tannhjul med hakk på beltet dekselet og motorblokken. Bruk en veivaksel tannhjul for å slå veivakselen.
4

Fjern Strammerullen. Når det er ute, kan du fjerne Registerreim og automatisk stramming adjuster montering.
5

Installer alle deler i motsatt rekkefølge. Sørg for å justere alle linjeringsmerker på beltet med tilsvarende merker på tannhjulene. Hvis feilmontert, kan interferens mellom stempler og ventiler forekomme, noe som kan skade motoren.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/tune-ups/102294.html

Previous:
Next:

Tune Ups