Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> Tune Ups >> Content

Slik tilpasser et Prius

Ofte sett på som utstillingsvindu bil for muligheten for hybrider, var det Toyota Prius største detraction sin mangel på appell for de som leter tilpasse sine auto for å øke ytelsen. Toyota lyttet til klager og adressert dem ved å opprette Toyota Prius GT linje med biler, som er rettet mot å balansere miljøvennlig funksjon og ytelsen til en tuner bil. Mens Toyota har en tilpasset butikken satt opp i Japan som spesialiserer seg på Prius tuning, kan eiere utenfor Japan fortsatt kjøpe deler som kan installeres på et ikke-spesialisert body shop. Du trenger
Toyota Prius GT
Vis flere instruksjoner
en

Installer kroppen modifikasjoner ved hjelp av en Prius oppgraderingssett til å endre utseendet på bilen. Disse pakkene har nye sideskjørt og støtfangere som, mens forskjellig fra lager design, fortsatt ligner lager design. De avanserte kits endre grillen i tillegg til sideskjørt og støtfangere, ofte skaper en bil som bares liten likhet med aksjen kjøretøyet.
2

kjøpe skreddersydde dekk for Prius din hvis du er villig til å ofre gass ​​kjørelengde for estetisk appell. De lager dekk for Prius er tilpasset designet av bilens ingeniører til å maksimere drivstoffeffektiviteten av Prius. Tilpassede dekk kan redusere drivstofforbruket med opptil 10 prosent.
3

kjøpe og installere en elektrisk eneste endringen hvis Prius er en modell 2009 eller tidligere. Modifikasjonen kan øke drivstoffeffektiviteten på turer rundt i byen, som det lar bilen for å kjøre helt på elektrisk kraft opp til 34 miles per time. Denne endringen er ikke nødvendig for 2010 Prius, som det har en innebygd energisparende modus som lar deg kjøre på kun elektrisk kraft.
4

Bytt ut Prius 'filter med høy ytelse filtre. Prius har et kompakt motorrommet, noe som gjør utskifting av store deler vanskelig om ikke umulig i mange tilfeller. Bytter ut aksjen filtre for høy ytelse filtre kan oppnås uten å omorganisere det indre av kupeen, og kan legge verdifulle hestekrefter til motorens maksimale effekt.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/tune-ups/102321.html

Previous:
Next:

Tune Ups