Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> Tune Ups >> Content

Mercedes Tuning FAQ

Mercedes Benz solgt 101 400 nye biler på verdensbasis i mai 2010 . Tuning en Mercedes , enten en ny eller en eldre bil , gjør topp ytelse fra kjøretøyet og inkorporerer de nyeste stil oppgraderinger . Hva er Tuned

Mye av en bil kan være innstilt til å forbedre ytelsen. Forbedring av luftinntak og eksos og legge superchargers vil forbedre motorens kraft . Bruker de riktige og tilsetningsstoffer øker dette ytelsen. Tuning bør også omfatte håndtering av bilen, inkludert bremser , hjuloppheng , dekk og hjul . Legge til en rask skift kit gir mulighet for raske girskift , som støtter den ekstra kraften . Justering av drivverk også bidrar til å øke den tilgjengelige kraften .
Engine

Målet med tuning av motoren på et kjøretøy er å balansere drivstofføkonomi , toppeffekt og lang sikt pålitelighet . The B -klasse og C- klasse Mercedes biler tilbyr et bredt spekter av motor alternativer for mottakeren å velge mellom. Legge til en sport eksos vil forbedre luftstrømmen gjennom motoren . Med en topp ytelse motoren, bør tuneren også vurdere å oppdatere Mercedes ' bremser.
Computer Tuning

Bruke datamaskinen tuning , kan Mercedes eiere be om tilpasset tuning endringer i sine biler . Programmer kartlegge de områdene som er å være innstilt . Deretter sanntid emulatorer omskrive kart innholdet for å oppnå de ønskede resultater .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/tune-ups/102599.html

Previous:
Next:

Tune Ups