Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> Tune Ups >> Content

Hvordan endre en distributør Cap i en '91 Accord

The 1991 Honda Accord 2.2-liters motor har sin distributør på passasjersiden enden av motoren. Den ligger horisontalt, i stedet for den typiske vertikale orientering av de fleste distributører. Det er fire sparkplug ledninger og en coil høyspenningsledning på hetten. To skruer feste hetten til distributøren legeme. Når du trekker hetten av distributør, vil du ha tilgang til rotoren inni fordeleren. Endre cap og rotor sammen for best ytelse. Du trenger
Wrench sett
maskeringstape
Permanent markør
Phillips skrutrekker
Vis flere instruksjoner
en

Finn den negative batterikabelen på batteriet. Løsne mutteren på kabelenden med en skiftenøkkel, løft kabelen av batteriet. Sett den til side og ut av veien for nå.
2

Finn distributør cap på passasjersiden av motoren. Marker de fem ledninger som kommer ut av det med maskeringstape og en permanent markør før du fjerner noen ledninger. Du kan merke dem med tall eller bokstaver, så lenge du vil forstå hvor de går på den nye hetten.
3

Fjern de fem ledninger fra lokket, sette dem til side for nå. Finn de to skruene på hetten. Det er en øverst og en nederst. Fjern de to skruene med en stjerneskrutrekker, trekk hetten av distributøren.
4

Finn rotoren inni fordeleren. Det er en liten, T-formet stykke med en metall-spiss i den ene enden. Trekk rotoren rett ut og på distributør akselen. Kast den gamle rotoren.
5

Installer en ny rotor på distributør akselen ved å justere tappen på rotoren med hakket på akslingen. Det passer bare én vei - skyve den helt inn på akselen til den sitter helt

. .from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/tune-ups/102393.html

Previous:
Next:

Tune Ups