Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> Tune Ups >> Content

Hvordan endre en Ignition Coil

Tennspoler er hjertet av tenningssystemet på bilen din. Spolen er ansvarlig for å sende en høyspent elektrisk ladning til fordeleren slik at den kan sendes til tennpluggen for å fyre av brensel /luft-blandingen i sylindrene. Noen nyere biler ikke lenger bruke en standard spole men i stedet bruke et system kalt en coil pack, som fungerer sammen med en tenning kontroll modul for å fyre pluggene direkte uten en distributør i systemet. Denne artikkelen omhandler standard spolesystem i eldre biler og utskifting av denne typen coil. Du trenger
SAE eller metriske skiftenøkler
Socket og skralle sett
maskeringstape
tusjen markør
Vis flere instruksjoner
en

Koble plusspolen fra batteriet og sett det til side. Tenningssystemet leverer høyspent strøm, så du bør alltid kutter strømmen til det før du gjør noe arbeid på systemet.
2

Finn spolen på motoren din. Det er ofte funnet på motoren i nærheten av fordeleren eller på brannmuren. Det ser ut som en rørformet beholder med en tennplugg ledning festet til toppen.
3

Trekk ut ledningen som går fra spolen til distributøren fra toppen av spolen. Denne ledningen ser ut som en tennplugg ledning. Wiren bør dra rett ut av spolen med liten motstand.
4

Marker ledninger festet under mutterne på hver side av coil ledningen med maskeringstape og en markør. De to terminalene er markert på spolen som positive (+) eller negativ (-). Og ledninger festet det må gå tilbake i samme posisjon
5

Fjern spolen ved å løsne braketten som holder spolen eller fjerne både braketten og coil, avhengig av stilen av spolen.
6

Installer den nye spolen i samme posisjon som den gamle. Hvis du bruker et annet merke eller ettermarkedet coil, kan det bolt på en annen måte, men bør være lik.
7

Installer ledningene som du har merket og fjernet fra den gamle spolen til riktig posisjon på nytt coil. Også feste coil ledningen til sentrum av spolen.
8

Fest positive batterikabelen til batteriet innlegget og prøvekjørt motoren for å sikre at den nye spolen fungerer.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/tune-ups/102239.html

Previous:
Next:

Tune Ups