Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> Tune Ups >> Content

Hvor ofte å Endre Fuel Filter i en Dodge Ram

The drivstoffsystemet i din Dodge Ram lastebil er en serie med slanger, filter og en pumpe. Drivstoff pumpes fra gasstanken gjennom en slange og inn i et filter før de går inn brennstoff i forbrenningskammeret. Det er viktig å endre drivstoffilteret hver 15.000 miles for å sikre at tresko ikke er forming og at drivstoffsystemet fungerer som den skal. Funksjon

drivstoffilter er ansvarlig for å fjerne urenheter fra drivstoffet før det brukes i motoren. Rust, metall, sedimenter og rusk er fjernet fra drivstoff og fanget inne i fibrene i filteret.
Typer

Året av lastebilen avgjør plasseringen av drivstoffilter. Eldre Dodge Ram lastebiler bruker et drivstoff filter som er plassert inne i bensintanken og festet til drivstoff-sending og regulator. Nyere Dodge lastebiler har filteret samme plan som undersiden av kroppen av kjøretøyet festet til rammen. Diesel lastebiler har drivstoff filter i motorrommet på bilen festet til brannmuren.
Effects

Et skittent drivstoff filter kan resultere i tapt drivstofføkonomi , dårlig akselerasjon og motor hakker på grunn av mangel på drivstoff. Skifte drivstoffilteret hver 15.000 miles vil bidra til å holde motoren ren for rusk og kjører med den mest effektivitet.
Typer filtre

Filters kommer i en rekke karakterer kalt mikron. Jo flere mikron et filter har, jo mer rusk bli filtrert ut av drivstoff; 5-7 micron filtre er anbefalt for bruk i de fleste Dodge lastebiler som ikke er sterkt modifisert
Installasjon
.

De fleste av de nyere lastebiler muliggjør enkel installasjon og utskifting av dieselfilter. Filteret vil finnes i et hus med en skrue-top lokk eller skrue-off bunnen. Skru av toppen av huset for hånd og filteret vil gli ut av huset. Den nederste skruen-off boliger vil bruke en Allen-nøkkel passende å skru av og falle ned. Skift ut filteret og sett huset og filter.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/tune-ups/102240.html

Previous:
Next:

Tune Ups