Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> Tune Ups >> Content

VW Timing Specs

Alle biler som har en forbrenningsmotor har timing spesifikasjoner. For en bensinmotor, er dette den presise øyeblikk at tennpluggen produserer en gnist. For en dieselmotor, er det nøyaktige øyeblikk den injektor åpnes, og deretter injiserer brensel. For Volkswagens, er dette ikke annerledes. Nøkkelen er å få de riktige specs, og forstå hva de specs mener. Forstå Bensin Motor Timing

Når stempelet når toppen av sylinderen, har tennpluggen å fyre å tenne drivstoffet. Det finnes imidlertid et etterslep mellom tiden pluggen branner og tiden det faktisk tar før hele blandingen til å brenne. Hvis støpselet var å skyte rett på toppen av hjerneslag, ville stempelet være på vei ned igjen etter den tid flammefronten reiste 100 prosent. For å kompensere for tidsforsinkelsen, fyrer pluggen litt før stemplet når toppen. Dette kalles å skyte før øvre dødpunkt, eller BTDC. Alle timing spesifikasjoner er gitt i Grader BTDC. For eksempel har noen motorer spesifisere 8 grader BTDC.
Forstå Diesel Engine Timing

Mange Volkswagen, som starter i slutten av 1970 til begynnelsen av 1980-tallet, hadde en dieselmotor. Arbeidsgruppen av en dieselmotor er annerledes enn en bensinmotor. Når stemplet når toppen av sitt slag, åpnes en injektor opp og injiserer brensel. Det nøyaktige tidspunktet kan ikke være helt på toppen av hjerneslag, på grunn av tidsforskyvning. Derfor er alle diesel timing specs også gitt som BTDC. For eksempel har noen motorer angir tre grader BTDC. Du vil at tidtakingen på en dieselmotor krever omfattende kunnskap og bør ikke forsøkes med gjennomsnittlig hjem mekaniker.
Innhenting Volkswagen spesifikasjon

Tusenvis av Volkwagen motorer ble produsert, hver med sine egne unike timing spesifikasjoner. Kontakt serviceavdelingen av en Volkswagen forhandler, og gi dem informasjon om bilen. Ting de vil be om er år, modell, motortype og størrelse. Dessuten kan de specs være annerledes hvis det er en automatisk eller manuell girkasse.
Kamakselinnstilling Specs
p Hvis din Volkswagen har en kamaksel drevet av et belte, beltet bør byttes hver 60 000 miles. Hvis beltet bryter på grunn av alder, vil ventilene treffer stemplene, slik at motoren til Self Destruct. Volkswagen avgjort en class-action dress fordi den ikke klarte å advare eierne om dette problemet.

Kamaksel timing er både veldig enkelt og veldig vanskelig på samme tid. Den enkle delen er kø taktmerkene. Veivakselen sprocket har et merke som angir antall én sylinder er på Top Dead Center, eller TDC. Kamakselen tannhjulet har også et merke som indikerer TDC posisjon. Den vanskelige delen er at tannhjulene ikke kan bevege seg når beltet blir endret. Hvis ett tannhjul beveger seg bare litt, kan motoren bli ødelagt når den slås på med det nye beltet. Av denne grunn bør sette timing på en kamaksel kun utføres av en kvalifisert Volkswagen profesjonell.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/tune-ups/102195.html

Previous:
Next:

Tune Ups