Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> Tune Ups >> Content

Slik feilsøker en liten motor Ignition

Feilsøking en liten motor tenning er en enkel fem-trinns prosess. Små motorer er laget bare på en side-eller nedover-aksel design og er brukt i ridning gressklipper traktorer, hånd-push-gressklippere, jordfresere og plen edgers. Denne prosedyren gjelder for begge typer motor. Du trenger
3/8 "til 7/8" sett med stikkontakter eller fastnøkkel
skrutrekker
Tenger
optimalisering målere
Sand papir eller pussesvamp
Veivakselremskive

Vis flere instruksjoner
en

Kontroller at gassregulatoren kabelen er smurt og riktig å jobbe før du fortsetter. Denne prosedyren er for en en-sylindret motor som derfor bruker en tennplugg. Ta ut tennpluggen og visuelt inspisere for en brent eller er sotet plugg. Bytt pluggen hvis nødvendig. Inspisere jordledningen nøye. Det er veldig viktig å finne noen skjøter eller kutt. Fjern liksvøpet dekselet og inspisere svinghjulet og coil. Bytt spolen hvis du finner noen kutt eller skjøter i spolen wire.
2

Skru ut mutteren i enden av veivakselen, deretter bruke skivene til å fjerne svinghjulet. Fjern forsiktig aksellåsen nøkkelen til å løsne svinghjulet. Sjekk for rust eller korrosjon. Bruk en fin Emery klut til å tørke rengjøre Magneto magnet som er bygget inn i svinghjulet.
3

visuelt punktene for å se om de er riktig fungerer. Gjør dette ved å dreie veivakselen i en med og mot klokken bevegelse. Punkter bør lukke og åpne. Ikke berør sondene med fingrene, så du risikerer forurensende dem. Fil poeng med en fin pussesvamp og re-gap. Monter.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/tune-ups/102243.html

Previous:
Next:

Tune Ups