Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> Tune Ups >> Content

Hvordan justere blandingen på en Carter AFB

The Carter AFB fire fat forgasser har vært blant de mest populære valg blant automotive entusiaster i flere tiår. Kjent for sin krom finish, er AFB også kjent for sine brukervennlige justeringspunkter. Blant de mest vanlige endringene er forgasseren er luft /drivstoffblandingen. En blanding som inneholder for mye luft vil føre til at motoren nøle ved akselerasjon og potensielt ødelegge stemplene. En blanding som inneholder for mye drivstoff vil redusere motorens kraft. Heldigvis forgasseren trenger ikke tas fra hverandre for å justere blandingen. Du trenger
Slothead skrutrekker
Vis flere instruksjoner
en

Slå motoren av og la den varmes opp.
2

Finn de to store slothead skruer nederst på forsiden av forgasseren. Dette er luft /drivstoff blandingen skruer.
3

Slå en luft /drivstoffblandingen skruen med urviseren med en slothead skrutrekker med motoren på tomgang til motoren raskere. Hvis motoren i stedet bremser ned, skru skruen mot urviseren til motoren raskere.
4

Vend det andre luft /drivstoffblandingen skruen med urviseren med en slothead skrutrekker til motoren igjen hastigheter opp. Hvis motoren i stedet bremser ned, skru skruen mot urviseren til motoren raskere.
5

Juster throttle idle skruen til ønsket tomgang. Fordi justering av luft /drivstoffblandingen til sin rette innstillingen fører til at turtallet å øke, til hastigheten som motoren går på tomgang kan ha senkes. Gassen tomgangsskruen er en slothead skrue plassert på førersiden av forgasseren. Drei skruen mot klokken for å redusere motorens tomgangsturtall.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/tune-ups/102413.html

Previous:
Next:

Tune Ups