Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> Tune Ups >> Content

Hvor å Endre Transmission Fluid for en 2006 Explorer

The Ford Explorer er en mid-size SUV produsert av Ford Motor Company siden 1990. 2006-modellen representerer begynnelsen av fjerde generasjon av Explorers. Den ble anerkjent som den 2006 nordamerikanske lastebil av året. Selv om Ford Explorer er en avansert bil, kan eierne fortsatt utføre en rekke reparasjoner og vedlikehold oppgaver uten en profesjonell hjelp. Endre overføring væske på bilen din er en del av rutinemessig vedlikehold som Ford-eiere kan gjøre. Du trenger
White klut
Metal pan
3/16 tommer L-formet skiftenøkkel
Ratchet sett
Vis flere instruksjoner
en

starte bilen og holde den i gang i noen minutter for å varme opp motoren. Dette vil også bringe overføring til driftstemperatur av 80OF - 120OF. Deretter ta nøkkelen ut av tenningen og sørg for at parkeringsbremsen er på og at bilen er parkert på et jevnt underlag.
2

Løft bilen med en talje. Følge korrekt fremgangsmåte som angitt i bruksanvisningen. Bruke noen form for kran eller jekk på bilen din er farlig, så du må være veldig forsiktig og sørg for at bilen er godt støttet.
3

Finn overføring væske reservoaret under bilen . Det er omtrent under overføringen. De 2006 Ford Explorer modeller har ikke en peilepinnen i reservoaret. Snarere har de en væske inspeksjon plugg på siden.
4

Plasser en beholder under overføring væske reservoaret der du kan tømme overføring.
5

Hold større metall bunnpluggen med en skralle sett. På samme tid, ta ut små /sentrum væske inspeksjon pluggen med en skiftenøkkel.
6

Drain overføring væske i pannen og vent noen minutter. Dersom væsken renner i en tynn strøm eller i dråper, er fluidet på et akseptabelt nivå. Hvis det ikke er væske i det hele tatt, bør mer væske legges.
7

Pakk ny girolje fra sin container ved hjelp av en spesiell suger verktøy spesielt for overføring væske. Bruke det samme verktøyet til å injisere overføring væske i reservoaret.
8

Drain overføring væske fra reservoaret og vente til det begynner å komme ut i en tynn stråle, eller når det begynner drypper. Dette indikerer at væsken i reservoaret er på riktig nivå.
9

Sett tilbake den lille væsken inspeksjon plugg med en fastnøkkel eller en 3/16 tommer L-formet skiftenøkkel.

10

Nedre din Ford Explorer og starte motoren for å sjekke om alt fungerer som det skal. Flytt området velgeren gjennom hvert gir sakte, stopper et øyeblikk i hver posisjon for å tillate overføring til å engasjere seg.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/tune-ups/102361.html

Previous:
Next:

Tune Ups