Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> Tune Ups >> Content

Hvordan tilbakestille datamaskinen på en 2001 Ford Expedition Etter en Tune Up

Under normale omstendigheter, er det ikke nødvendig å tilbakestille datamaskinen på en Ford Expedition etter å ha utført en rutinemessig tune up. Imidlertid, hvis andre beslektede reparasjoner ble utført i forbindelse med den oppfriskning, på grunn av koder som er lagret i drivverket styremodulen, da disse koder vil må fjernes, noe som er essensielt alt som er involvert med å tilbakestille en datamaskin. Hvis check engine lyset kommer på etter en tune up er utført, og det var ikke på før tune opp, for å kontrolere ditt arbeid sørge for at alt ble gjort riktig og ingenting annet ble ugjort under prosedyren. Du trenger
Scan verktøyet
tenningsinnstilling
papir og penn
Vis flere instruksjoner
en

Få inn ekspedisjonens førersetet med Scan Tool og finne den diagnostiske port, som ligger under førersiden dashbordet. Porten har en beskyttelseshette på den med bokstavene "DTC" på toppen.
2

Trekk den beskyttende hetten av port og plug datalink kabelen fra skanningen verktøyet inn i porten. Du kan kjøpe en brukbar skanning verktøy for rundt $ 100 på de fleste auto deler butikker. Bedre kvalitet skanneverktøyene, med bedre egenskaper og evner kan kjøpes for betydelig mer. Kontroller at skanningen verktøyet fungerer med Ford-biler før du kjøper den.
3

Følg skanningen verktøyet spesifikke bruksanvisningene for å kjøre en selvtest på ekspedisjonen. Du må kanskje sette inn tenningsnøkkelen før skanningen verktøyet slå opp og kan bli bedt om å vri om nøkkelen på eller av under testen.
4

Kjør selvtest i henhold til instruksjonene i Trinn 3. Når du blir bedt om å gjøre det, fjerner eventuelle koder som kan eksistere. Du ønsker kanskje å skrive ned kodene på et stykke papir for fremtidig referanse før du tømmer dem ut.
5

Fullfør selvtesten og koble fra datalink kabelen etter testen er fullført. Ikke glem å sette den beskyttende hetten tilbake på plass over den diagnostiske port for å hindre skade på pinnene og å holde smuss og støv ut av porten.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/tune-ups/102313.html

Previous:
Next:

Tune Ups