Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> Tune Ups >> Content

Hvordan Tune Up a Car Engine

Sikre at kjøretøyene får den beste gass kjørelengde mulig, er en viktig sak i vår økonomi. En grundig evaluering for å se at bilen er i god mekanisk form bidrar til å spare penger og kan bidra til et sunt miljø. En profesjonell tune up vil hjelpe motoren din kjøre mer effektivt, så vel. Tune ups kan være ganske dyrt, men i det lange løp, vil riktig å opprettholde du kjøretøyet spare penger. Instruksjoner
Skifte gnist plugger
en

Bytt tennplugger. Noen auto butikken kan hjelpe deg å finne de som kreves av din spesielle kjøretøy. Tennplugger kommer i forskjellige merker og priser. Kjøp den beste kvaliteten som du har råd. Du trenger også en bladsøker å sette den anbefalte gap.
2

Bruk bladsøker å sette gapet på alle de nye tennplugger. Referere til en eierne manual for den anbefalte innstillingen. Din auto butikken forhandler kan også fortelle deg innstillingen.
3

Sett én plugg om gangen for å unngå blanding med plugg ledninger. Fjern wire og forsiktig skru tennpluggen fra motoren. Hvis du ikke har råd til nye tennplugger, kan du være i stand til å rense disse og tilbakestille gap i dem
4

Sett inn ny tennplugg med tennpluggen fastnøkkel, skru den ned og erstatte tennpluggledningen. Fortsett denne prosessen til alle pluggene blir erstattet.
Bytt Spark Plug Wires
5

Kjøp en god kvalitet merkevare av tennplugg ledninger som er anbefalt for din type kjøretøy. Referere til eierne manualen eller spør tjenesten tech hos din lokale auto deler butikken for å slå det opp for deg.
6

Erstatt en ledning om gangen slik at du ikke forvirre avfyring rekkefølge. Hver ledning på distributør cap må matche riktig tennplugg. Fjern ledningen fra distributør cap og følg den til tennpluggen og fjern den.
7

Sett en ledning om gangen slik at du ikke forvirre tenning rekkefølge. Hver ledning på distributør cap må matche riktig tennplugg. Fjern ledningen fra distributør cap og følg den til tennpluggen og fjern den.
Utfør Generelt vedlikehold
8

Legg til en renere til din gass tank. Bruk en støvsuger som er anbefalt for din type motor. Forgassere kan bli svak med å bygge opp over tid. Injektorer også trenger sporadisk rengjøring vedlikehold for å holde dem i drift effektivt.
9

Sjekk alle reimer på motoren. Belter vil vær, alder og sprekk over tid. Undersøke dem grundig og erstatte noe som ser ut til å være i dårlig reparasjon.
10

Sjekk alle væskenivåer, inkludert radiator væske, olje og girolje. Lave væsker vil i stor grad påvirke motorens ytelse og levetid.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/tune-ups/102182.html

Previous:
Next:

Tune Ups