Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> Tune Ups >> Content

Hvordan erstatte 2002 Ford Explorer tennplugger

The tennplugger på 2002 Ford Explorer enable forbrenning inne i bilens stempel ved å tilby en gnist som antenner drivstoff inn i sylinderen. Når drivstoffet er antent, det forårsaker forbrenning, noe som i sin tur fører til at stemplene til å rotere opp og ned og gi strøm til motoren. Dårlige eller svake tennplugger kan føre til at motoren bli tent, og vil føre til økt drivstofforbruk. Du trenger
Jack
Jack står
hjulmutternøkkel
Ratchet
Socket satt
Tenger
Flathead skrutrekker
Spark plug socket
Ratchet forlengelse
Ny tennplugger
Flash lys
Vis flere instruksjoner
en

Finn luftfilteret husenheten på passasjersiden av motoren. Fjern de tre boltene som holder luftfilteret bolig til rammen med en skralle og en stikkontakt.
2

Løsne mutrene på begge forhjulene ved hjelp av hjulmutternøkkel. (Ikke fjern hjulmuttere.)
3

Jekk opp fronten på Ford Explorer og sette jekken står jevnt under fremre akslene. Slipp jack, slik at forakselen sitter trygt på bukker.
4

Fjern begge forhjulene med hjulmutternøkkel og sette dekkene til siden.
5 < p> Fjern plastdekselet mellom motor og dekk på passasjersiden med en tang og en flat skrutrekker. Når du fjerner plastdekselet, vil du kunne se og få tilgang til tennplugger.
6

Trekk tennpluggen av tennpluggen som er nærmest fronten av motoren først. Sett Plugghetter og skralle forlengelse på skralle. Sett Plugghetter over tennpluggen og skru pluggen mot klokken for å løsne pluggen. Når pluggen er løsnet, fullføre fjerningen av tennpluggen ved å skru ut tennpluggen med fingrene mot klokken. Fjern tennpluggen fra hullet.
7

Skru ny tennplugg inn tennpluggen hullet. Stram pluggen ned med skralle. (Ikke stram.) Når tennpluggen er skrudd ned, bruke litt mer press og pluggen vil bli trukket ordentlig inn i tennplugg hullet. Sett på tennplugg ledningen til tennpluggen. Skyv tennplugg ledningen til tennpluggen til det låses på plass.
8

Hold fjerne og bytte ut tennpluggene på passasjersiden etter samme metode. Ta ut tennpluggen wire, fjern pluggen med skralle, skru pluggene med hånden din, skru den nye tennpluggen på plass og stram, og fest tennpluggen. Når du er ferdig på passasjersiden, må du sette plastdekselet og flytte til førersiden av motoren.
9

Fjern plastdekselet på førersiden mellom motor og dekk med tang og skrutrekker.
10

Fjern tennpluggen nærmest fronten av motoren. Erstatte en tennplugg i en tid med skralle, forlengelse og Plugghetter. Følg samme metode du brukte på passasjersiden. Når du er ferdig med å installere tennplugger, inspisere alt for å sørge for at du legger alle plugg ledninger tilbake på tennpluggene.
11

Crank motoren for å teste de nye tennplugger. Motoren skal knirkefritt.
12

Fest plastdekselet på førersiden, sette førersiden dekk igjen og skru fast dekket ned.
13

Put passasjersiden dekket tilbake på og skru den ned. Jack lastebilen tilbake opp og fjern bukker. Slipp jack, slik at lastebilen tilbake til bakken.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/tune-ups/102380.html

Previous:
Next:

Tune Ups