Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> Tune Ups >> Content

Slik bruker du en Greddy Profec B

The Greddy Profec B er en boost controller du kan integrere i en bil turbo system for å gi detaljert justering av turbo funksjon . Den styrer nivået av ladetrykk generert på turboladeren inntak manifold. Mens noen mekaniske boost kontrollere er tilgjengelig, er Profec B et elektronisk system som inkluderer en enhet som monteres inne i bilen , der det tillater føreren å gjøre endringer umiddelbart. Instruksjoner
en

Trykk " Select "-bryteren på øvre venstre side av enheten for å slå boost modus fra "Hei " til " Lo ". Hold " Select "-knappen nede i to sekunder for å slå boost controller på eller helt av.
2

Bruk " Mode" knappen nederst til venstre side av enheten for å få tilgang til de forskjellige modi Profec B tilbyr . Bare trykk på knappen én gang hver gang for å bla gjennom hver av modusene . Mens i oppsett, bruk av " Mode "-bryteren for å avbryte siste innstillingene du har gjort.
3

Slå på "Set" knappen på høyre side av enheten for å endre forskjellige innstillinger og verdier tilgjengelige i hver av modusene . Trykk på denne knappen for å bekrefte at en endring av innstillinger og lagre det.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/tune-ups/102626.html

Previous:
Next:

Tune Ups