Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> Tune Ups >> Content

Ford F-250 Spark Plug Informasjon

Velge riktig tennplugg for din Ford F-250 lastebil kan være en forvirrende oppgave. Ulike motorer er tilgjengelige og diverse tennplugg alternativer for hver motor. Det hele koker ned til generell bruk av motor. Målet er å maksimere effektiviteten ved å velge riktig tennplugg for din Ford F-250-motoren. Mens feil matchet plugger til motoren din vil fysisk skru på og jobbe, vil de ikke gi maksimal effekt, og drivstofføkonomi vil lide også. Betydning
p Det er betydelige forskjeller i tennplugger, siden alle pluggene ikke er skapt like. Mens de ytre foringsrør alle ser det samme og fysisk form og arbeide i motoren din, er det innvendige som gjør forskjellen. Tennplugger, som alle andre mekaniske komponenter i kjøretøy, har utviklet seg over tid, og forstå forskjellene kan hjelpe eller hindre samlet effekt på din Ford F-250-motoren.
Forstå Forskjeller

En tennplugg er en enkel instrument. Det er sammensatt av en sentral metallkjerne stang er omgitt av en keramisk isolator. Ved skrue-enden er i en elektrode (eller en gruppe av elektroder), som danner den gnist fra den sentrale stang til elektroden. Som gnist kabelsko utviklet seg, materialene som brukes for å gjøre den sentrale elektrode og den ytre elektroden utviklet seg også. Disse ble vanligvis laget av myk jern. Mens de jobbet, ble lang levetid en bekymring. Deretter platina sentrale elektroder ble vanlig. Dette var en stor framgang, siden de ga levetid, og varmerekkevidde ble mindre av et problem. Så, i 1983, utviklet en gruppe av oppfinnere fra Japan kompositt elektroder, noe som resulterte i enda et viktig fremskritt for tennplugger. Disse pluggene gitt et bredt Temperaturer og nødvendig levetid.
Forståelse Ford Motorer

En Ford-motoren er ikke så forskjellig fra alle andre forbrenningsmotorer . Teknologien og prinsippene er de samme (gass /luft blanding er antent, presser ned et stempel). Det finnes forskjellige motor alternativer tilgjengelige for F-250 lastebil, for eksempel 300 sekssylindret eller en V-8. De fleste moderne Ford F-250 motorer er drivstoff injiseres, med en sentral datamaskin kontrollere drivstoff /luft blanding og tenning timing. Datamaskinen har også en innebygd "black box" og poster motorfeil, som deretter kan leses av en diagnostisk leser. Hvis tennplugger mislykkes, vil datamaskinen ta opp og påpeke dette.
Operasjonelle data med tennplugger
En multi-elektrode platina plugg.

Før innføringen av platina tennplugger, måtte du velge pluggen er varme rekkevidde. Noen plugger ble designet for bykjøring, andre for motorveien. Velge feil ett resulterte i en mangel på kraft. Med dagens multi-elektrode platina tennplugg, men dette er ikke lenger et problem. Disse pluggene tilby et bredt varme rekkevidde og fungerer godt under alle kjøreforhold.
Ford Motor Company Anbefalinger

Det beste stedet for nøyaktig informasjon er produsenten av motoren din, Ford Motor Company. Ford anbefaler at det monteres ekte Motorcraft tennplugger, siden disse er de opprinnelige fabrikkinstallerte plugger. For eksempel, for en 1990 F-250 med en 5,8-liters motor, anbefaler Ford bruker en SP-415 eller en ASF-32P tennpluggen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/tune-ups/102381.html

Previous:
Next:

Tune Ups