Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> Tune Ups >> Content

Hvordan Bytt drivstoffilter på en '86 Ford Ranger

The drivstoffilter spiller en viktig rolle i motoren spy prosessen. Brennstoffet som kommer fra gass-tank må gå gjennom brenselet filteret før den når motoren. Drivstoffilteret fjerner deretter eventuelle søppel og rusk som kan være i drivstoffet. Når brennstoffet kommer ut av den andre ende av filteret, er det ren og klar til å gå inn i motoren. Du kan erstatte drivstoff filter på en 1986 Ford Ranger i løpet av minutter. Du trenger
Flat-skrutrekker
Liten bøtte
Ratchet
Socket satt
New drivstoffilter
Vis flere instruksjoner
1

Skru av bensinlokket og fjerne det fra gasstanken av Ranger.
2

Finn drivstoffilter under førerhuset på førersiden, festet til rekkverket. Fjern drivstoff linjer ved å ta en flat skrutrekker og nysgjerrige endene av drivstoff linjene utenfor de hvite plast klipp som holder drivstoffslangen til filteret. Trekk drivstoff linje over filteret porter, og la overflødig drivstoff kjøre inn i en liten bøtte.
3

Fjern klemmen som holder drivstoff filter på plass, ved hjelp av en skralle og riktig -size socket. Trekk drivstoff filteret ut av holderen.
4

Sett det nye drivstoffilteret inne i braketten, og bolt klemmen tilbake over dieselfilter å holde den på plass ved hjelp av Ratchet og socket. Den nye drivstoffilter vil komme med de hvite plast klipp som allerede er knyttet til havnene.
5

Skyv drivstoffslanger på plast klipp på nytt drivstoffilter til du hører knipse linjene på plass. Trekk forsiktig tilbake på drivstoff linjen for å sikre at drivstoffet linjen er sikret på filteret port.
6

Skru bensinlokket tilbake på gasstanken. Vri nøkkelen av og på tre ganger for å tilføre drivstoff filter. Sveiv bilen og la den gå i to minutter. Kontroller også drivstoffilteret når motoren er i gang for å sikre at det ikke er noen lekkasjer kommer fra drivstoff linjer eller dieselfilter. Slå av motoren.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/tune-ups/102340.html

Previous:
Next:

Tune Ups