Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> Tune Ups >> Content

Hvordan erstatte tennplugger i en 2001 Dodge Stratus DOHC

The 2001 Dodge Stratus 'Dual overliggende kamaksler motor tennplugger er plassert høyt midt i topplokket - midt mellom kammene. Tenningen systemet bruker en coil pakke ligger rett ved pluggene. Systemet har meget korte tennplugg ledninger fra spolen til tennpluggen slik dagens fall er svært lavt over lengden av ledningen. Tennpluggene er montert i bunnen av et rør i ventildekselet så en forlengelse på en skralle er nødvendig for å nå dem. Du trenger
Wrench satt
Spark plug socket
3/8-inch gummislange
4 AP5263 tennplugger
Vis flere instruksjoner
1 < p> Koble fra den negative batterikabelen fra minuspolen på batteriet før du arbeider på tenningssystem. Løsne bolten på kabelenden med en skiftenøkkel og fjerne kabelen fra batteriet.
2

Plukk en sylinder til å begynne med og ta ut tennpluggen ledningen fra coil pack. Det vil trekke rett ut med en svak vridning bevegelse. Trekk støvelen av tennpluggen og ut av hullet i ventildekselet. Sett ledningen til side for nå.
3

Sett inn en Plugghetter med en forlengelse festet inn i hullet i ventilen dekselet og inn på tennpluggen. Koble en skralle til det og snu skralle mot klokken, løsne pluggen og trekk stikkontakten og koble ut av hullet. Kast den gamle pluggen.
4

Koble et stykke 3/8-inch diameter slangen på slutten av en ny AP5263 tennpluggen og sett den inn i ventilen dekselet. Vri slangen å skru pluggen inn i topplokket og trekk slangen løs fra pluggen. Stram pluggen til det er stramt med Plugghetter, skralle og utvidelse.
5

Skyv tennpluggen tilbake på tennpluggen og koble deretter den andre enden på spolen pack. Flytt til neste plugg og gjenta prosessen.
6

Installer den negative batterikabelen på minuspolen og stram bolten med en skiftenøkkel.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/tune-ups/102318.html

Previous:
Next:

Tune Ups