Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> Tune Ups >> Content

Slik bruker du en Spark Plug Gap Tool

En motors tennplugg er en viktig del av tenningssystemet. Ved den ende av kjernen er et lite gap mellom pluggen og elektroden. Gnist hopper over dette gapet, og gir motorens gnist, men over tid metallet kan bli slitt, slik at gapet å endre. Dette kan resultere i en dårlig løping, dårlig ytelse motor. Hvis pluggene er gjenbrukbare du kan rense og mjuster dem, eller du kan installere nye plugger som trenger å bli gapped også. Du trenger
Tennplugger
Sparkplug gap verktøy
Vis flere instruksjoner
en

Ta ut tennpluggen ledningene fra bilen. Dette vil variere fra bil til bil. Rådfør deg med workshop manual.
2

Fjern tennplugger med en tennplugg socket. En tennplugg socket ligner på en vanlig stikkontakt, men har en gummi-innsats indre som griper plugg slik at den ikke faller ut av stikkontakten når du tar den fra motoren.
3

Skyv tennplugg gapper mellom tuppen av tennplugg og metallet elektrode inntil den riktige gapet er satt. Kanten av pluggen gap verktøyet blir gradvis tykkere som det går rundt verktøyet. Noen gap verktøy bruker ledninger med forskjellig tykkelse for å sette gapet.
4 p Hvis gapet er for stort, trykk eller banke forsiktig på slutten av pluggen mot noe for å redusere det, så sjekk og gapet pluggen igjen.
5

Gjenta gapping prosess for alle pluggene. Installere tennplugger og sparkplug ledninger.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/tune-ups/102233.html

Previous:
Next:

Tune Ups