Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> Tune Ups >> Content

Hvordan justere timingen i en Sentra

En tenningen timing bestemmer når en gnist vil oppstå for å starte motoren, justerer det bør være en del av rutinen kjøretøyet vedlikehold. Din Nissan Sentra tenningen timing avhenger av det året den ble utgitt. Du kan sjekke tenningen kontroll merket av bilen for å finne ut hva timingen er. 2000 Nissan Sentra sin 1,8-liters motor ble brukt med en manuell girkasse, og den 2,0-liters motor ble brukt med automatgir. Tenningen timing for 1,8 liter er 4-14 grader, og tenningen timing for 2,0 liter er 15 grader. Du trenger:
Hjulklosser
Timing lys
Wrench
Jumper kabler
Vis flere instruksjoner
en

Slå Nissan Sentra på ved å plassere nøkkelen i tenningen. Kontroller at du har nok plass til å jobbe med motoren trygt, og slå av eventuelle tilbehør eller utstyr i bilen
2

går ut av bilen og sette bremseklosser under hjulene på bilen din. Inn i bilen, fast engasjere i nødbremsen og sette giret i nøytral hvis du har automatgir eller kjøre hvis du har en manuell girkasse. Gradvis bringe motoren til en inaktiv hastighet på 800 omdreininger per minutt, eller rpm, hvis du har automatgir eller 600-700 rpm hvis du har en manuell girkasse.
3

Avslutt bil med nødbremsen fast engasjert, slik at rpm å gå tilbake til null. Åpne panseret for å jobbe på motoren.
4

Koble timing lys til bilens batteri ved å plassere den røde klippet på plusspolen først og den svarte klipp på minuspolen andre. Deretter kobler timing lys klemmer til nummer 1 tennpluggen. Endelig skinne tidspunktet lyset på skivene som er koblet til veivakselen av motoren.
5

Kontroller hvor timingen merket på skiven faller sammenlignet med graden tappen foran i motoren. Husk 4-14 grader anbefales hvis du har en manuell girkasse, og 15 grader er anbefalt hvis du har en automatisk girkasse.
6

Finn distributøren lock-down bolt i bunnen av fordelingsskap , og bruke fastnøkkel til å løsne den. Koble distributør vakuum slangen, og koble den til den elektroniske gnist datamaskinen hvis sentra har en. Også bruke startkabler for å jorde forgasseren bryteren dersom sentra har en.
7

Roter distributør med hånden inntil taktmerket fonner i ønsket tenning tid. Ikke drive for langt unna fabrikken anbefalte tenntid.
8

Koble distributør vakuumslangen fra den elektroniske gnist datamaskinen, og sett den tilbake i fordelingsskap. Bruk skiftenøkkel til å stramme lock-down bolt, og fjern startkabler. Fjern tidsstyrings-fra batteriet og tennpluggen. Fjern bremseklosser, og returnere bilen tilbake til normal tilstand.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/tune-ups/102639.html

Previous:
Next:

Tune Ups